Utkucan Arkadaşlar sağlık ocaklarında sma testi yapılabilir mi yani bunun için kan alıyorlar mı biliyor musunuz
iki_prens_annesi_ Utkucan merhaba bebeğiniz ilk dogdugunda sanıyorum ki ilk topuk kanıyla hastaneler bu testi yapıyor ucretsiz
Utkucan iki_prens_annesi_ bebek doğduktan sonra bakılmasının çok faydası yokta ben ikinci bebeği düşünüyorum önlem olarak kendime yaptırcam
Utkucan ceriio kendimiz için ikinci bebeği düşünüyoruz ama bu testi yaptıralım ne olur ne olmaz dedik
BilgeliHayat Utkucan evet sağlık ocağında yapılıyor diye biliyorum. Ama sonucu biraz geç çıkıyor 3-6 ay arası tabi yinede size en yakın sağlık ocağını arayıp sorabilirsiniz 🙏
ceriio Utkucan sağlık ocağı yapıyor ama sanırım hiç çocuk olmama şartı vardı sanırım bir sorup öğrenin bir de sonucu çok uzun sürüyor benim eşim Şubat’ta sanırım verdi kan hala çıkmadı sonucu 🤷🏻♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir Utkucan ilk önce eşiniz kan verecek taşıyıcıysa o zaman sizden de kan alırlar. Taşıyıcı değilse sizin kan vermenize gerek kalmıyor. İnşallah böyle birşey yoktur Rabb’im hiçbir anneyi evladıyla sınamasın 🤲🏻
HacerErdogan Utkucan 2022 hazirandan itibaren topuk kanında sma hastalığına da bakılıyor olası durumda tekrar çağırıyorlar kan için
Utkucan Beyninizikullanmakucretsizdir ay inşallah yoktur ama önlem olarak yaptıralım istedim genelde ikinci bebeklerde bunlara genetik hastalıklar ortaya çıktığı için
Beyninizikullanmakucretsizdir Utkucan inşallah yoktur, sma hastalığı olan tüm çocuklara da Rabb’im şifa versin 🤲🏻
Utkucan ceriio aaa öyle mi bir çocuğum var benim zaten görüşeyim ben ne derlerse artık olmadı özelde yaptırırız