[silindi] busragil ben hazır suyu kaynatıp soğutup o şekilde içiriyorum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım yine de doktorunuza yada ebenize danışınız🌸
1Annevekizi tubasd evet belkide her bebek için farklıdır 🤍. Doğru kesinlikle kaynatılıp soğuması önemli 🌸
1Annevekizi busragil eğer kabızlık sorunu varsa su verin. Bu konuda gerçekten yararlı. Her gün mama yiyen kızım 2 3 günde bir kaka yapar🌸
1Annevekizi Alihamza2022 suyun içine az şeker katarak verseniz çünkü belkide suyun tadını sevmiyordur. Bu şekilde içmesini sağlayabilirsiniz💗
1Annevekizi mlktrlms kızım 2 aylık su içiyor aslında her bebek için geçerli olmayabilir 6 aydan sonrasi🥲🌸
mlktrlms 1Annevekizi benmde bebegm 2 aylık şu versem onda içer, benm anlatmak istedim şu ihtiyacı süt ile mama ile karşılanıyor, aksi olmadığı sürece ki verilmesi gerekiyorsa doktor söyler, verilmemeli.
1Annevekizi Pinksever kolik bebek için aslında yapacak tek şey sabr etmektir çünkü belli bir aydan sonra geçiyor 🥺💜
1Annevekizi _melegimveben_ bebeğiniz kac aylık sütünüz nasıl kesildi az falan mı emdi acaba 2 aylık. Az az gelmeye başladı önce sol göğüs sonrada sağ kesildi. Bestlak damla rezene çayı bol su bulgurlar incirler ne yediysem geri gelmedi üstelik düzenli emziriyordum da biraz da genetik galiba bizdeki 🥺 Ben iki kaşık değilde direk 60 cc ve baya içiyor yarım saat bi saat sonra da mama veriyorum onu da gayet rahat içiyor🌸
aselsdk 1Annevekizi su verilmez mi tabi ki çok önemli dediğiniz gibi biz nasıl yaz kış susuyorsak bebekler de öyle çok çok önemli annr sütü alsa bile su verilmeli
1Annevekizi Miniksincap0505 ya evet anne sütü su ihtiyacını karsiliyor diyorlar bende emzirdigim zamanlar vermezdim 🌸
1Annevekizi 54545 3 cay kaşığı çok az aslında 10 veya 20 cc yeterli gelir bence çünkü mama ve sıcak hava etkisinden dolayı 🤍
1Annevekizi Ozooo demir damlası her şekilde verilmesi lazım aslında kabızlık için çözüm mü bilmiyorum 🤗💜
Minnakordek 1Annevekizi yanlış bilgilendirme yapmayalım çok sıcak yerlerde su verilir ama 60 CC çok fazla bı defada icirilmez her emzirme veya mamadan sonra iki üç çay kaşığı yeterlidir normal şartlarda da mama alan bebek her beslenme sonrası bir çay kaşığı su verilerek ağiz temizliği önerilir pamukçuk oluşumunu azaltır ama 60 CC dediğim gibi cok fazla bı kerede icirilmesi özellikle süt veya mama zaten büyük oranda sudan oluşuyor yani saf su icmedi bu çocuk susuz kaldı diye bişey yok bizim kız da yenidoganda kum dökmüştü susuz kaldı diye yani benim sütüm yetersiz gelmiş hemen mamaya başladık çok karışık yazdım farkındayım varsa merak ettiğiniz sorabilirsiniz severek cevaplarım
1Annevekizi Minnakordek yanlış bilgilendirme değil kesinlikle 😇. Mama vermeden yarım veya bir saat önceden suyu veriyorum ki önce onu hazmetsin sonrasında mama🌸. Üstelik 60 cc yeterli çünkü bebeğin aldığı mama ölçeğine göre su veriyorum. 2 3 aylık bebekler için bir çay kaşığı su cok çok az o ancak yenidoganlar içindir. Üstelik bi anda tek nefeste icirmiyorum nefes aldıra aldıra yavaş yavaş🌸 Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım kilo aliminiz da gayet iyi💜🤗
Sevvl 1Annevekizi doktor değilsenız böyle bir onerı veremezsınız verıyorsanız da sizi dinleyen insanlara anlam veremem bebeklerim mama ile beslenıyor ve hiç bir doktor su ver dıye bir cümle kurmadı kaç kere çevre baskısı ile sordum ama hepsi hayır sakın senın verdiğin bi kaşık su onun susuzluğunu almaz seni tatmın eder mamayı da su ile yapıyoruz dedi bahsettıgınız gını 60 cc mümkün değil zaten su vermeme sebebimiz midesini boşa şişirmemek yani siz bebeğinize verdiyseniz saygı duyarım ama başkalarını yanlış yonlendırmeyin lütfen şahsen ben doktor degılım ve bu konuda doktorlardan başkasını dinlemem
1Annevekizi Sevvl Dediklerim hepsi doktor tavsiyesi. Ve bundan memnun olan binlerce anne var. Zaten adı üstünde öneri kimseye bisey zorlanıyorum 😉😊