nefertitiwoman 3.5 aylık bebeğim bu aralar çok fazla kusuyor yenidoğanda bile bu kadar kusmamıştı sebebi ne olabilir herhangi bir hastalık belirtisi de yok huzursuz da değil ama baya kusuyor kusunca
enchantress nefertitiwoman benim kızım 5.5 aylık idrar yolu enfeksiyonu çıktı kusmasından götürdüğümde 3.kere antibiyotik alıyor şu an geçmedi hemen kusmuyor belli bir süre sonra bazen kesik kesik bazen su gibi kusuyor
taze-anne2312 nefertitiwoman benim oğlum da kırk içindeyken pek kusmazdı sonradan başladı 6 aylık olana kadar kustu sonra geçti
mstfakbratalha Benim oğlumda kusardi yeni doğduğundan beri bana da fazlasını kusar reflüsü varsa kusar dediler 7 aylık olduk bitti
nefertitiwoman mstfakbratalha ya kusması normal de önceden bu kadar değildi miktarı ve sayısı arttı o nedenle
nefertitiwoman enchantress yaa benimkinin de sarı ama ben susuz kalıyor vücut diye düşündüm sıcakta su yetmiyor diye normal idrar kokuyor
enchantress nefertitiwoman antibiyotik kullanıp enfeksiyon azaldıkça idrarı neredeyse hiç kokmuyor ve açık sarı veya şeffaf oluyor bilemiyorum sizin dediğiniz gibi de olabilir tabii ki kusmanın bir çok sebebi olabilir bizdeki bu 🥲
Ezzzzi Kusuyordu oğlum ve bağırsak enfeksiyonu olmuştu bebek kusar bilmem ne dendi çok geç tedavi oldu boşuna ağrı çekti , doktorlar da önce reflü sandı falan , o yüzden kan vermekte fayda var