Sedaekrem Ekrandan uzak tutun anneler TV tlf tablet cocugunuz hakkında bılınclınolan aileler bilmeyen aileler de var evet ıns postu gorur ne oldu bizde ekranla buyuduk demeyin o kadar kıyıdan donen bebek varkı doktor soyluyorsa bir bıldıgı var istemeden koyulduk yapmayın evladınız ve bırakın gerekirse ac kalsın ama otızım olmasın acıkınca yiyecek telas yapmayın telas yaparak az da olsa video goster Bı anne olarak ki 3 4 ay kada Rçr bile bu kadar etkileyeceğini ben bilmiyordum kotu etkiliyor otızım belirtilerı cıkabılıyor lutfen bise olmaz demeyın
ZeynepOzcan Sedaekrem otizm’in tv ile bi alakası yok??? 0-2 yaş arasındaki bebeklerin günde 2 saatten fazla televizyon izlemeleri otizm belirtilerinin artmasına neden oluyor. “Belirtilerinin” diyor, hastalığı demiyor
Puahahah Sedaekrem hatirlatman icin tesekkurler bazen bende babsiyla izlerken yakaliyorum cok kiziyorum tekrar uyaracagim canim
Sedaekrem ZeynepOzcan otızım zaten bu hastalık degıldır belirtilerinin artmasından bahsediyorum ben de zaten
Sedaekrem ZeynepOzcan sorunlu musun burda guzle bısey yapmaya calısıyoruz bilmeyen insanlara onlem amaclı senin cocufunda belirti cıkmam ıs olabılır sen bıldigın gıbı yap yazının sonunu gordun mu bos yapıyorsun
ZeynepOzcan Sedaekrem sorunlu musun Sorunlu olanın kim olduğu konuşma şeklinden belli oluyor:D iyi günler 😃🤏🏻🧠👍🏻
Sedaekrem ZeynepOzcan cok bellı burdan bakınca kattıgın emojılerden cok bos insan var gercekten bu platformda seni ilgilendirmiyorsa bos gec ne insanlara hakaret etmek ıcın giriyorsun platforma zamanın bos heralde
livy TV uyaran eksikliğine sebep olduğu için dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye yol açabilir otizme benzer belirtilerin de ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ama otizm yapmaz. Otizm doğuştan gelir zamanla ortaya çıkar. Bu erken bebeklik döneminde de olabilir 4- 5 yaş gibi de geriye ket vurarak çıkabilir. Eğer bebeğiniz otizmli olarak dünyaya gelmişse TV ortaya çıkışı hızlandırır. Her TV izleyen bebek otizmli olmaz.