Hilallllll Anneoldum35 benim de öyle inanılmaz azaldı kilosu 100 gr almış ek gıdA iyi gitmiyor bende üzülüyorum 2 ayda sadece 300 gram almiş
Anneoldum35 Hilallllll 20 gr bıle almamıs oglum 100 gr alsads uzulurdum gercı ama hıc almaması kotu bı anneymışım covugum acmıs hıssedememişim gıbı hıssettırdı emmeyı reddedıyor suan hasta ve ıdrarı pembemsı geldı o da doymadıgının kanıtıymıs ama suan hastalıktan asla yeterlı yemıyor
Bibebek_ Anneoldum35 diş mi çıkarıyor genetik de olabilir benimki de öyle almamış bu ay 6,5 aylık benimki de
Elifinci17 Anneoldum35 ek gıda tadımlık olur zaten 1 yaşa kadar ana öğün anne sütüdür. Bebeğiniz hala sütünüzle doyuyor ve soyacaktır hiç endişe etmeyin o aylarda aylık aldığı veya almadığı kiloya çok takılmayın artık boy atmış zaten.
Anneoldum35 Elifinci17 çok sukur sevındım bunu duyduguma 8 ı grcmıdtır derken 20 gr bıle almayınca sok gecırdım
Mercosey Anneoldum35 tadımlar kilo aldırmaz zaten doyması için değil. Takipte kalın bakalım bu ay da alır belki. Bazen olabiliyor böyle normaldir çoğunlukla belki 7. Ayda toparlar
Mercosey Anneoldum35 ana yüreği işte ama çoğunlukla diğer aylarda topluyor bebişler. Biz de 7. Ayda hiç almayıp 8. Ayda hepsini bir almıştı
Bibebek_ Anneoldum35 canım idrarı yazın çok terledikleri için azalıyor rengi de koyu oluyor bez dolmuyor doymadı demek değil hemen kendini suçlama lütfen 😊
Anneoldum35 Bibebek_ gram artmayınca ınsan supheye duduyor ,çok hareketlemdı 6.ayda şiödşde hasta oldugu için emmek bıle ıstemıyo ,gozunun ıcıne bakıyorumbyesın dıye
Bibebek_ Anneoldum35 dişten dolayı falan da kilo alımları azalıyor birde dediğiniz gibi çok hareketlenmeye başladıkları için de oluyor
MinikPandam_ Anneoldum35 bizim kız da 200 gr almıştı sonradan toparladı. Hem havalar sıcak çocuklar bir şey yiyemiyor hem hareketlendigi bir ay hem de diş surecindesiniz muhtemelen.. ayına göre kilosu persentile uyuyorsa sıkıntı yapmayın toparlıyorlar
MinikPandam_ Anneoldum35 dijroruna danışın isterseniz ama sıcaktan muhtemelen benim kizim da cok az yiyor