Daghan12 Merhba 11 ay 6 günlük bir kızım var buzamana kadar güzel kilo alıyordu fakat 9. Aydan itibaren aynı kiloda 9.500 9.800 ve 9.900arasında emiyor ek gıdada yiyor ama çogunluk emmek istiyor doktorumuz gastroloji götürmemi söyledi aynı durumu yaşayan var mı ? Bu arada ayına göre boy ve kilosu güzel ama yinede kilo alımı yavasladıgı için götürmenizde fayda var dedi.
Dolores Daghan12 şaşırdım açıkçası. Kilo alımı yavaşlıyor zaten 1 yaştan sonra hatta benim oğlum kilo verdi bu ay. Gastroya götürecek kadar sorun muymuş…
_ipekk18 Daghan12 18 aylık 8.5kilo oğlum hiçte gastroloji bölümüne götürün demedi doktorumuz kimyon tipli ve iştahsız
Gmoo Daghan12 hic Gerek Yok Goturmene hareketlenmistir bizimde Ayni durum Oldu hatta sizinkinin kilosu gayet iyi bi sorun olmadi
livanurvealpinannesi61 Daghan12 6 cı aydan sonra kilo alımı azalır yavaşlar duraksar bunlar normal artık.benim kızım 3 ayda 200 gr almıştı hiç doktor bize sorun var demedi. Oğlum 4 ay kilo almadı Çocuk doktoru normal artık dedi.
livanurvealpinannesi61 Dolores bazı doktorlar istiyor ki 6 cı aydan sonra her ay kilo almalı anneleri de strese sokuyorlar
Daghan12 Elvan1703 karaciger sindiirm çocukların beslenmesiyle ilgili olan problemlre bakıyormuş bildigim kadarıyla.
_ipekk18 Linamoms__ evet minyon tipli kendimde öyleyim 26 yaşında 48 kiloyum gören 20 21. falan sanıyor
Ezzzzi Bizim de yavaşladı 9 buçuk aylığız, ben de biraz takmıştım , doktorum da bu aydan sonra sorun olmadığını söyledi ☺️ Sorun yoktur ama biz anneler hep kilo alsın hem uzasın istiyoruz ondan da 🥰
Dondurmalikahve Daghan12 Gastroya götürecek bir şey göremedim başka doktora sorun ama zaten o ayda 100 200 Gr alması çok normal