Babyygtcn Poncikkkk ben yarım diye biliyordum ama doktorum artıl tam vermem gerektiğini söyledi ben yarım vermiş bulundum. Bide başka ilaç sorduğum da pedifeni söyledi bize bugün onu alıcam bide bakalım
Poncikkkk Babyygtcn geçmiş olsun ama aklınızda bulunsun dönüşümlü verin ıbuprofen ve parasetamol içeren ilaçlar zaten ilacın üstünde yazar
Babyygtcn Momychallange fitil ve calpol aynıymış doktorumuz öyle söyledi pedifen önerdi desteklemek için bugün pedifen alıcam
Babyygtcn PeekaBoo_ yemeklerine sarımsak koymaya özen gösteriyorum hep ama çiğ hiç vermemiştim denicem çok teşekkür ederim 😘
Babyygtcn Keremikobayky ever 10 kiloya tam veriliyormuş doktorum söyledi ben emin olmadığım için yarım verdim
Babyygtcn hicbirseyeyetisemiyorum pedifen önerdi bir de doktorumuz onu alıcam bugün. Bize de tam ortadan bölün ki eşit olsun demişlerdi herkes farklı konuşuyor halbuki doğru 1 tanedir kime inanıcaz biz artık😥
Mine9494 Babyygtcn benim bebeğim 2 aylıkken yarım ver demişti doktor bence tam verin 39 u bulunca. Çok geçmiş olsun
Nkocak Babyygtcn tam fitil atmanız lazım carpol vermeyin bebeğiniz 10 aylık olduğundan işe yaramaz dolven verin ateşinin neden yükseldiği de önemli ona göre hareket etmek lazım
Babyygtcn Nkocak doktorumuz pedifen verin dedi bugün alacağım pazartesi aylık kontrolümüz var zaten gidicem doktora belki kan tahlili falan yapar o zaman
Sonikiuc Babyygtcn 38 üstü ateş disten olmaz enfeksiyon veya başka bir şey olabilir. Bence bi dr görünun
Babyygtcn Sonikiuc pazartesi götüreceğim kontrolümüz var zaten kendi doktorumuzda onun haricinde çok artarsa acile götürürüm inşallah gerek kalmaz