BarlasMomm deniz-95 denizden mikrop kapmis olabilir eger denize girdiyse yada gunes carpmisda olabilir. Kardesime olmustu daha once boyle birsey mikrop kapmisti
deniz-95 BarlasMomm akşam saatlerinde gittik güneş çarpmış olması düşük bi ihtimal. Ne oldu kardeşinize sonra? Akabinde kusma ishal vs oldu mu hiç? Kaç günde iyileşti?
BarlasMomm deniz-95 ates, kusma, ishal olmustu. Ben girmemistim bende hicbirsey olmadi. Sanirim atesi 1 gun surdum kusma ishal 3 gun falandi
Alyatrd deniz-95 benim kızım da geçen sene denizden sonra ateş halsizlik olmuştu , idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor , antibiyotik kullanmıştık sanırım 1 hafta , ateş 3 gün falan sürmüştü
deniz-95 Alyatrd doktor da idrar tahlili istedi. Kızım idrarını yapmıyor ona dedim daha önce denedim çünkü 1 gün boyunca yapmadı tuttu sırf yapmamak için. Ama idrar olma ihtimali yüksekse yarın gene bi deneyeyim idrar almayı barii. İdrarında koku ve renk koyuluğu yok. Sizinkinde var mıydı?
deniz-95 Alyatrd 19-20 aylık. Anladım deniz kaynaklı idrar yollarında enfeksiyon olabilir o zaman. Ateşi de yüksek çünkü düşük değil. Bugün gün içerisinde bir şekilde idrarını almam gerekiyor o zaman😔
Seden deniz-95 geçmiş olsun, akşamüstü de olsa güneş yazin yakiyor belki güneş carpmistir ama idrariyla ilgili sıkıntısi varsa o da olabilir, sabah bi bakin inşallah tekrarlamaz bi daha
deniz-95 Seden ya bulunduğum il aşırı sıcak bir yer değil. Öğlen saatleri çok sıcak tabii ama akşam 7 gibi gittik güneşin çarpma ihtimali düşük. Diğer arkadaşların da dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu sanırım 😔