Adenmoms68 Kızlar kızım 2 gündür kabız yapamıyor az az yapıyordı bugun cok huzursuz bana evde yapabileceğimiz bişey önerir misiniz acilen 5 aylık bebeğim
Meltem_kartal Adenmoms68 mama kullanıyorsanız zeytin yağı koyun bi çay kaşığı kullanmıyorsanız da ağzına verin kakasını yaparken gazı da çıkar
GulAb Adenmoms68 ay biz de bir haftadır kakasını yapamadı. En son el yapımı sabun vardı küçük bir kısmını makat girişine koydum içine koymadım ama hemen yaptı şükür. Ama diğer kakalari gibi değildi çok katıydı bu sefer. Ne olacak bu bebişlerin halı😔
Adenmoms68 GulAb benim kız çok ıkınıyor cpk ağlıyordu annemler koy yapar hemen dedi hastane çok uzak gidemiyorum da mecburen verdim öncesinde lavman falan yapmıstım dün fayda etmedi sabun kaldı ıcinde simdi uyuyor bir sorun yok ama korkuyorum açıkçası
ballibebekannesi Adenmoms68 yeşil kabağı suda haşlayın üzerine yoğurt ve hakiki zeytinyağ koyup yedirin kızım böyle çözülüyor🤗
Adenmoms68 ballibebekannesi ek gıdaya yeni basladıgımız için olmuştu doktorunarayıp sordum ek gıdayı kes komple dedi bugun aksam da acile gidicez esim işten gelince hala durumı aynı :(
Adenmoms68 Adenmoms68 kızlar kızım 6 gündür kabız doktorlar da lavman yapıp gönderiyor şu posta bir bakrmısınız mucizevi kabızlıga iyi gelen seyleri yazarmısınız
Adenmoms68 Adenmoms68 aklınıza gelebilecek herseyi denedim ama belki benim yapmadıgım sizin cok iyi bildiğiniz kızıma iyi gelecek bişey biliyorsunuzdur yazarmısınız varsa 😢