Irmakmelegim Uykusuzanneler 8.5 aylık bebek pankek olsa da süt yapmayın zarar li yogirt la yapın sıvı yağ zeytinyağı kullanın en önemlisi tarif verebilirim istersenix
Irmakmelegim Uykusuzanneler kızıma genlde muzlu ballı yapiorum ama bal yerine pekmez koyabilirsiniz 1 yumurta (1 yaş qltina sarisi) yarım muz (çatalla ezin) 3 tatl kaşığı yogurt (1 yqs üstü yarimcaybardagj sut) karıştın boza kıvamına gelene kdr tam buğday unu koyun en son içine pekmez koyun 2 çay kaşığı kadr (ben kziim 2 yaş diyebilirim bal koyuyorum) pankek tavanına çok az zeytinyağı koyun hafif kızsın tatlı kaşığıyla karşımdan koyun 11 tane çıkıyor yaklaşık kucuk boy diyebilirim kızım bundan 8 9 tane yiyor genlde hatta bugün yaptım
Minigim38 Uykusuzanneler karbonat çok fazlaymış bide yoğurt kullanın yumuşacık oluyor. Tavanızı iyice ısıtın pankekin üstü göz göz olunca çevirin böyle olunca beyaz olmuyor
Buketyaren Tuci54 merhaba bir yemek kaşığına mı yapıyorsunuz ben bugün süt koydum tarifte var diye olmadı
benoyleuygungordum_ Uykusuzanneler benim sorunumda farklı hamuru güzel lezzetli oluyor ama pişiremiyorum kuru oluyor ve şekilsiz shhdfn
benoyleuygungordum_ Uykusuzanneler ben artık yapmıyorum beceremiyorum işte dhdjf bugün son kez deneyeyim dedim olmadı muhallebi gibi suyla karıştırdım öyle yedirdim shshshshhhdhdhshd
1tostos22 Uykusuzanneler yag ve karbonat miktari çok fazla üstelik sütte var 8.5 aylik bebek icin uygun bir tarif degil bence.Benim bebeğim 8 aylik yumurta,yogurt, tambugday unu ve muz koyuyorum tatli olmasin derseniz muz yerine labne koyabilirsiniz.
Uykusuzanneler benoyleuygungordum_ ahahahah beni tarif etmen çok yanlış yaptiklarim bir poka benzemeyince ben ahzbagsha
benoyleuygungordum_ Uykusuzanneler bebeklerimiz napsınlar onlarda bizi böyle kabul etsin artık shhdjfndmd