Uykusuzanneler Arkadaşlar ilk defa pankek yaptım yootubedeki tarife göre 8.5 aylık oglum. 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 1 çay kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı karbonat 1 çay bardağı süt. Hem tadı kötü hemde bembeyaz oldu neden acaba?
Bssraa2 Uykusuzanneler 1 yaş altı bebeklere inek sütü ve süt ürünleri yasak değil mi yoğurt ile yapılıyor 1 yaş altına
Beybisibeybisi Uykusuzanneler sut yerine su koy canim karbonat cok fazla olmus bir de aci olmasinin sebebi odur bir cimdik.karbonat yetiyor
Uykusuzanneler Bssraa2 Tarifte yazıyordu 8 aylik diye ama başlık o şekilde içerik mi farklıydı acaba 🙄
Tuci54 Ben makarna lütfenin havuçlu ve keçiboynuzlu Pankek karışımını kullanıyorum bebeğim bayılıyor 1 yumurtaya 1 kaşık koyuluyor bazende muz yaban merisini falan koyuyorum bir deneyin isterseniz :)
Buketyaren Tuci54 merhaba bir yemek kaşığına mı yapıyorsunuz ben bugün süt koydum tarifte var diye olmadı
Tuci54 Uykusuzanneler makarna lütfen diye bir marka var hepsiburada yada trendyolda var alıyorsunuz pankrk karışımı hszır zaten bir yumurtaya 1 kaşık koyup çırpıp pişiriyorsunuz
ikipamukannesi Uykusuzanneler rengi beyaz olmaması için tavayı iyice ısıtacaksınız. Üstü göz göz olmaya başlayınca ters çevireceksiniz pankekleri.