Linahilal Bende kullandım bundan zor çözülüyor o yüzden iyice çalkalamak gerekiyor benim kız bunu da beğenmedi kakasını yapamadı bunu içince yaramadı yani bize umarım size yarar
Hareketvakti Linahilal yani sizinki de bu şekilde leblebi tozu gibimiydi ben korktum açıkcası veremedim 🥺
1gulceninannesi Hareketvakti merhaba ben de kutuyu açar açmaz aynı sizin gibi düşündüm diğer mamalardan farklı rengi görüntüsü resimde attığınız gibi. Ben de ilk kez şimdi içirdim bakalım inşallah sindiriminde sorun yaşamaz kızım. Tad olarak sevdi sanırım içti ama. Sizin ne durumda ? Dokundu mu ?
Hareketvakti 1gulceninannesi ben bir çok kişiye sordum ama cevap alamayınca bu mamayı içirmedim demek ki bu mama bu şekilde ben boşuna endişe ettim sanırım ama bir de pirinç maması yazıyordu üzerinde burda bir kişi gereksiz kilo yapıyor vitamini az demişti bende aptamil pregomin syne dan devam ettim ilk hafta içmedi ama şimdi alıştı sık sık vermeye çalışıyorum kullananlarda memnundu bakalım nolacak ☺️ yalnız kaka rengi değişti koyu yeşil gibi toz kına rengi gibi oldu birazda sulu oldu kaka testi vereceğiz bir kaç güne inşallah sıkıntı çıkmaz 🤲🏻
Hareketvakti Papatya17 kanlı kaka 4.ayda başladı ama öncesinde de kakada mukus, gürültülü kaka, köpüklü kaka ve egzama vardı
Hareketvakti Elif1432 ben farkını bilmiyorum ki farkediyor mı şuan aptamil pregomin syneo kullanıyoruz onu da çok içiremiyorum zaten 🥲
Hareketvakti Papatya17 sıkı diyet yapıyorum 15 gündür çok fazla kan görmedim Allah’a şükür inşallah daha da görmem
Bereninannesii34 Hayır hayır bu şekilde değil canım, aynı mamadan ben de aldım toz şeklinde diğer mamalar gibi. Seninki bozulmuş sanki. İçirme sakın
1kizannesi__ Hareketvakti ben aldığımda bu şekilde degildi canım normal diğer mamalar gibiydi ama aşırı yoğun kokusu vardı o yüzden sevmedim bende değiştirdim.