Mira__ efe0601 bence olabilir biraz daha büyüsün bende düşünüyorum çünkü kendi ayında biri gördüğünde heyecanlanıyor sanki tek çocuk oymuş ıssız adada kalmış gibi davranıyor kahkaha atıyor bakıyor o ne yapsa süzüyor ne yapsa oda yapıyor filan gelişimi için iyi olacağını düşünüyorum. 8 aylık şuan da
Ebrushkaa efe0601 alkış yapması veya eliyle hareketler yapmasını istiyorsanız ellerinizi kullanarak şarkılar söyleyin mesela sar sar makarayı,ellerim tombik tombik, baş parmağım sarkisi karşınıza oturtun ve söyleyin bir süre sonra oda size eşlik edecek
efe0601 Ebrushkaa hepsini yaptirmaya calisiyorum ama istemiyory apmak. Mesela onun ellerinden tutup oyle alkis yaptirmaya calisiyorum ama ellerini cekiyor geri ya da hemen kapatiyor avcunun icini.
A2B4 efe0601 Amaher bebekte bir olmuyor ki inanin arkadaşın oğlu var 12 aylık öyle konusuyorki şok olursunuz 10 net anlamlı kelimesi var
fa_sena_y efe0601 13 aylık arkadaşımın kızı var her türlü taklidi yapıyor işaret ediyor. kızım 9 buçuk aylık hiçbir taklit yok sadece ağzımıza vurup avavava yaptığımızda aynısını yapıyor.
efe0601 fa_sena_y 9 bucuk ay daha cok erken bence endise etmeyin. Benim endisemin sebebi 13.5 aylik olmasi ve hala yapmamasi
efe0601 bengamzeee1 gamze hanim parmakla isaret etmesi icin yaptiginiz seyler nelerdi bilgi verebilir misiniz zahmet olmazsa size?
bengamzeee1 efe0601 biseyler yerdi su icicegi zaman parmagımla gösterip suyunu veriyim mi derdim , oyuncaklarını parmakla gösteririm sürekli bununla oynayalım mı gibi
A2B4 bengamzeee1 Daha önceden hiç baybay yaptı mi? Yaptıysa bazen yapmıyorlar uzun süre…. Benimki öyleydi dahagecnde yaptı bizimde skntimiz sürekli babildamasi bababba,mamamam gibi
efe0601 A2B4 bir kere yapti bay bay ama cokta bay bay sayilmaz aslinda. Yani bi yere giderken ya da giden birine yapmadi oylesine el salladi. Beni uzen alkis, bay bay ve parmakla isaret etme gibi onemli seylerin hic birini yapmiyor olusu…
A2B4 efe0601 yurt dışında işler nasıl ilerler bilmiyorum ama çocuk ve ergen pskiytristine giderseniz muhakkak bişey der