Milamoms Gamzemkml Philips çok araştırdım baya iyi yorumu var sadece kafamı karıştıran şimdi 7 bin TL ye de ürünü var 15 bin TL ye de hangisi olmali model olarak onun için tvasiyeye ihtiyacım var
Milamoms Gamzemkml birine brı94 yazıyor mesela o 7 bin birine farklı bişey yazıyor 15 bin fark anlamadım
Gamzemkml Milamoms model farkı olduğu içindir mesela braun epilasyon aleti silkepil 5 atıyorum fiyatı 7 bin ondan sonra çıkan silkepil 6 nın fiyatı 15 bin aynı markanın farklı ürünleri olduğu için fiyat farkı normal iphone 13 ile 14 gibi mesela (iphone 13 var mıydı kız 😅😅)
Milamoms Gamzemkml kız onu anladım ama hepsi 250.000 atış yazıyor mesela ikiside 2 başlıklı bi en son çıkan 3 başlık:) bide bu robx varmış yeni duydum onu araştıracağım
LaraCroft Milamoms bu cihazlar tüğleri yok etmek yerine uyutuyor diye öğrenmiştim ben bir doktordan ama iyice araştırdınız mı
Milamoms LaraCroft canım güzellik merkezlerindekilerde öyle hiç biri yok etmiyor hepsi uyutuyor ben 2 sene lazere gittim Alexander da dahil geri çıkıyor o yüzden evdee kendim yapmak istiyorum
[silindi] Ben remington kullanıyorum, hamilelik dolayısıyla düzensiz ara ara yapmama rağmen faydasını gördüm tavsiye ederim
101021Can Milamoms braun kullanıyorum ben memnun oldum 2 yıldır kullanmadım bu arada gebelik emzirme vs derken ben başladığımda kol ve kol altı içindi kolum 2 yıdlrı çıkmadı kol altımda ince azaldı
Milamoms 101021Can çok teşekkür ederim 3 başlıklı pro 3 modeline baktım bende diğer markaya gore fiyatı makul