Linaamom taclikizim311 10.ayda alıştırdım kendi ağzımla gösterim nasıl yapması gerektiğini zaten hemen taklit ediyolar
taclikizim311 Linaamom evet kesinlikle öyle her yaptığım hareketi yapıyor ama bunu hemen anlar mı bilemedim
ikicocukcokcocuk taclikizim311 6aylıktı bardağa suyu doldurdum pipetin ucunu kapattım su içine girdi ağzına verdim oda çekti öyle alıştı
ONAEA taclikizim311 kızım kendi kendine öğrendi kuzeninin pipetli suluğunu eline alıp içmeye başlayınca bende aldım kendi şu an çok güzel su içiyo keşke önceden deneseymişim 🫠8 ya da 9 aylıktı o zaman
Show_must_go_on taclikizim311 8 aylıkken aldım bir türlü içmedi ara ara teklif ettim ısırıp bırakıyordu 16 aylık şuan 2-3 gün önce kendi kendine alıp içti hiç bir şey yapmadan ama youtube de güzel videolar var bizde işe yaramamıştı
Mucizeoldu Ben hamileyken almıştım sulugu nasıl alistiracagim diye video falan izledim bir sürü araştırma yaptım. 5 aylıkken sulugu verdim eline ne yapacak acaba diye kendi çekti içti hepimizi şaşırttı 😂😂
Ygmrcm taclikizim311 tam alıştırmayı düşünürken ablasının suluğundan içtiğini görünce şok olmuştum çok sevindim kendi kendine öğrendi 11 aylık falandı ☺️
Bugleminannesi28 taclikizim311 açıkçası çok yüksek bütçeli birşey almadım çünkü plastik oldumu illa koku yapiyor dendi baby time aldım ve ne koku oldu ne de akıtma çok çok memnunum kavradı rahat şekilde 🥰
Show_must_go_on taclikizim311 İnşallah daha kolay olur benekten bebeğe değişiyor yeğenim 6 aylıkken direk içmişti bende mamajoonun suluğundan veriyordum suyunu
Melek3452 taclikizim311 yanlis hatirlamiyosam 7 yada 8 aylik Ken yarim saatimi almadi hemen alisti. Biner on haytimizda yok.