Zehraburan05 Kızlar oğlumu sünnet için çocuk cerrahisinden randevu aldim 4 aylık göz muayenesi için de goturcem de çocuk cerrahisi bakiyo mu pek bilmiyorum komşum ona da bakar dedi yoksa göz doktorundan mi randevu almam gerekiyor
Dila-aslan Zehraburan05 göz doktorunuzdan randevu almanız gerekir cerrahlar boyuna kilosuna bile bakmıyor. Benim de oğlum var 2 aylıkken bir ameliyat geçirdi sunneti de o ara yaptık cocukla ilgili alanı dışında bi soru sorduğumda ona ben bakamam çocuk doktoru bakar demişti.
Zehraburan05 Dmt-01 bende öyle biliyorum da kafamı karıştırdı uğraşma o bakar falan dedi doktora rezil olmadan buraya sorayım dedim
Lalalac Sünnet için doğru ama göz için göz doktoru:) normal göz doktoru bile bakmıyor bazen çocuk göz olması lazım diyorlar
Zehraburan05 Lalalac bende öyle düşünüyorum komşu öyle diyince kafam karıştı doktora rezil olmadan buraya sorayım dedim
Zehraburan05 Mom0008 yeni 4 aylık oldu çocuk doktoru ve sağlık ocağında ki doktor hep soruyodu goturdunmi diye hayır diyince götürmen lazım falan diyorlar sürekli bende daha var diye biliyodum