Mimmosumm Eflin06 dün uygulamayı indirdim az önce sildim bu kadar genişlik olamaz kötü örnek oluyorlar mide bulandırıcı postlar
alpsmother_ HappyKids keşke peride de +18 bölümünde sadece cinsellik konuları olsa cin min falan yazıyor ben korkuyorum başlığı bile görünce direk çıktım uygulamadan 😂 ona ayri hassas bir başlık açılsın ya
Mustafayigitvebeytugannesi silaa66 HurremSultannn Mimmosumm Evet kızlar yorumlarınızi okudum sizin yüzünüzden merakımdan şuan inmesini bekliyorum bakicam benlik mi 😅😅😅😅 kocayla tartışınca sinirimizi ordan alsan askıya alınır miyiz 🤔😂😂😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi HappyKids Bu nasıl bişey ilk defa duydum merakta ettim şimdi bir de bunu mu indircem 😅 en sevdiğim yer mom sayfası sürekli ordayım güzel vakit geçiyor ve güzel şeyler öğrenir insan 🌺
Mimmosumm Mustafayigitvebeytugannesi eş sorunlarından çok eşine yatak odasında neler yaptıklarını konuşuyorlar 🤢
Mustafayigitvebeytugannesi Mimmosumm hadiii 😅 şimdi daha çok heyecanlandım 😅😅😅 kız ben indirdim de numaramı istiyor yazacak miyim