Tugbaysima Araba bagajımız küçük olduğu için az yer kaplayan bir kabin boy araba düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız modelleri yazar mısınız 🤤🤤
Arslan Tugbaysima “gb” marka bebek arabası yazın çıkar.Bize biri verdi baston tarzı.Çok güzel.katlanınca minik bir valiz gibi oluyor.Bundan önce travel sistem hantal bir arabamız vardı.Bu gelince pratikliği rahatlığı gördk resmen.
momysncp_ Tugbaysima bagi neo çok memnunum uçak otobüs araba 6 ayda her türlü 16 şehir gezdik tek elle kapanır çek çek valiz gibi tanışır az yer kaplar gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
Arslan Tugbaysima Evet malesef bizede birisi vermiş olmasa almazdık.Belki yüksek mebla verebilirsiniz diye önerdim ama kusura bakmayın 😕
MeetJoeBlack Tugbaysima en minnak olanı gb ama o da biraz dazla maliyetli. Biz joie kullanıyorduk , sırf bagaj problemi yüzünden chicco goody plus aldık şuan çok memnunum. Bagajda çok yer kaplamıyor .
Beriska Tugbaysima ben cybex gb pockit kullanıyorum. Katlanınca çanta kadar oluyor aşırı kullanışlı tavsiye ederim👌🏻