Azime26 Bugün bende fark etti sadece el içi ve ayak altında var doktora götürdüm el ayak hastalığı dedi 6 aylık daha krem ve ateş düşürücü şurup verdi ateşi yok henüz ama takipteyim bakalım inşallah bir an önce atlatırlar çok moralim bozuluyor
cemreninannesi_ Azime26 benimde çok moralim bozuk azime Hanım ya rabbim şifa versin nerede varsa :( sizin de böyle benek benek oldu mu vücudu acaba
Aysgllylcn cemreninannesi_ 16 aylık kızımda şuan aft hastalığına yakalandı ağız içi ve dışı yara oldu antibiyotik sprey kullanıyoruz bugün 4 .gün hala düzelmedi 1 hafta sürer dedi çok kötü bişey yemiyor içmiyor zayıfladı yavrum çok ağlıyo
cemreninannesi_ Aysgllylcn çok geçmiş olsunn size de inanılmaz bir salgın var ya bir an önce iyileşsinler 🙏🏻 yoğurt verin isterseniz probiyotik
Aysgllylcn cemreninannesi_ ayran içiyor canım sadece dahada bişey süremiyorum ağzına mama bile aldım aç kalmasın diye normalde kullanmıyorduk onuda istemiyor su ve ayran besleniyoruz
cemreninannesi_ Azime26 biz bugün tekrar doktoru ile görüştük sabah baya kötü idi tüm vücudu benek benekti dışına vurmuş dedi hem de sıcaktan isilik olmuş 😦🥺
-_-hUysUzvetatlikadin cemreninannesi_ ateş haricinde başka şikayetiniz oldu mu şimdi bende korktum oğlumun yüzünde var sinek ısırığı ama tepe yaptı gibi size de çok geçmiş olsun
cemreninannesi_ -_-hUysUzvetatlikadin şöyle bir kaç gün sinek ısırıkları gibi lokal kızarıklık vardı 3. Gün ağzının içinde bir kaç tane beyaz pamukçuk gibi döküntü ve ayak tabanın da döküntü gördük ateşi de indi çıktı hep akşamına da teşhis kondu zaten bir de iştahsızdı ağız acısından yavrum yiyemiyordu bir şey
Azime26 Kremler baya iyi geldi dünden az kızarıklıkları var çok şükür ateş falan henüz yok iştahı da iyi
cemreninannesi_ Azime26 çok şükür ya canlarım nerede varsa şifa versin rabbim çok zor bi hastalık gerçekten bebekler için 😞
Azime26 cemreninannesi_ evet ya kıyamam ağrıdığında acıdığu yerleri söyleyebilseler böyle olunca çok üzülüyorum fark edilmeseydi ya bide
2Ada7 cemreninannesi_ evet benim bebegimdede oldu ağzında çok yara çıkmıstı Candı pak ağız içi yarasına çok iyi geliyor vücudu icinde losyon kullandık adını hatırlamıyorum
Yncatc cemreninannesi_ ay yeni atlattık aşı için gittik meğer olmuşuz orda öğrendik iki gün ateşlendi düşmedi fitille zor geçti iki kere fitil verdim diş falan zannettim aşıya gidince dedik birsey mi yedi çocuğu acaba dedi kuvvetliymiş çocuğunuz yayılması ayaklarında vardı sadece atlatmışız anlamasan