Merhaba güzel anneler benim kızım şu an 16 aylık, bayramda şehir dışına gittik kendi emziğini orda kalabalık bir alanda düşürdü ve bulamadık biz de yenisini aldık aynı gün, phlips avent ultra air kullanıyordu kayınpederim almıştı ve ultra soft olanını almış, sorun yoktu ilk başta ama sonradan eve gelince 2-3 gün içinde iki emziğini de ısırarak patlattı ve tabii ki onları doğal olarak emmedi bir daha, tekrar yeni emzik aldım online almıştım ve kargonun gelmesi bir 3-4 günü buldu, normalde emziksiz uyumayan bir bebekti bu 3-4 günlük süreçte zorlanarak da olsa saatler de sürse emziksiz uyudu hatta geceleri normalde uyanmayan bir bebekken her gece 3-4 kere uyanmaya başladı, emzik geldiğinden beri teklif ediyorum sürekli ama diliyle itiyor ısıtmıyor ama emmek de istemiyor. Normalde sevinmem gerekir ama uyku düzenimiz bozuldu, rahat uykuya dalmıyor ve geceleri çok uyanıyor ama emziği gece bile istemiyor. Emzik teklif etmeye devam mı etmeliyim? Ne yapmalıyım? Gerçekten şu an kafam aşırı karışık, şu an uykusundan ilk uyanışını gerçekleştirdi ve uyumak istemiyor, emziği de reddediyor yine, emzik uzattıkça ağlıyor, uyutmak istedikçe ağlıyor, karnını doyurdum yine de huzursuz. Bunu yaşayan oldu mu lütfen fikir verin 😔🙏🏻