_LORY_ symozdag kaç dakikada bir ve kac dakika emiyor? Benim bebegim bazen 1 saatte bir, bazen yarim saatte bir emiyor. Pyle denildigi gibi 30 dk falan da emmiyor. Emse de kusuyor zaten. 10 dk emiyor, bazen tek memede doyup digerini istemiyor.
symozdag _LORY_ valla benimki de yarım saate bir emmek istiyor ama dediğin gibi en fazla 10 dk emiyor ve muhakkak emdikten sonra kusuyor. Bebeğinin kilo alımı nasıl?
_LORY_ symozdag Bana 10 dk emmesi azmış gibi geliyor. Kilo alimi son kontrolumuzde iyiydi. Mamayi yavas yavas keselim diye konusmustuk. Bakalim 2 ay kontrolumuzde ne diyecek doktor
Sky2023 Tam istediğim soru olmuş benim bebeğim de 2 ay 18 günlük 9 mama veriyorum sabaha karşıuyanıyor bazen 3 de kalkıyor acıkıyor galiba uyandır diyorlar kan şekeri düşermiş
_LORY_ Sky2023 Bebegim aksam 9-10 arasi uyuyor. Gece 3 e yakin uyaniyor. Gece mama veriyorum ben. Ya da sagilmiş süt. Yani 5-6 saat deliksiz uyuyor. Sonraki uykusu da 3 saat suruyor. Ben uzun uykusundan uyandirmiyorum kendi kalkiyor acikinca zaten. Arastirmalarima gore uyandirmaya gerek yok.
SelenayTerzioglu Sky2023 3 aylık olana kadar en geç 3 saatte bir beslemen gerekiyor uyanmasını beklememelisin kendin uyandırmalısın kan şekeri düşebilir uykusunda sen farkında olmadan bayılabilir bile 4. Saate beslenmiş olarak girmesi gerekiyor
SelenayTerzioglu Hbbismil uyuyor da olsa uyanık da olsa en geç 3 saatte bir beslemen gerekiyor uyanmıyorsa topuklarına vurarak uyandırabilirsin kan şekeri düşebilir