MeTeCa Turkiloganne Emeklemeye çalışıyordur. Benim oğlum da 9 ay 21 günlük, 1 haftadır falan emekliyor, anca gücü yerine geldi😅
Turkiloganne MeTeCa ay ne biliyim ya korkuyorum bir sorun mu var diye 🤦 çok evhamlı bir yapıya sahibim ne yazık ki en büyük eziyet kendime de
Turkiloganne MeTeCa bebeğiniz 7-8 ayllikken tek eliyle telefon gibi ağır şeyleri kaldirabiliyor muydu peki ?
Azra41 Sence normal değil mi 😄 benimki de debeleniyordu olduğu yerde 😁 şuan 8 ay 9 günlük 2 gündür emekliyor yani emekleme derken sürünüp gidiyor 🥰 emekleme bir gelisim geriligi vs değil üzülmeyin boşa.
Turkiloganne Azra41 kız ne biliyim bende panik atak da var korkuyorum çocuğun birşeyi mi var diye kızımda inadına herşeyi geç ve yavaş yavaa yapar 6. Ayına kadar sağına soluna bile dönmedi 6. Aya girdiği gün yuvarlanmaya başladı 😂
Turkiloganne Ikicocukbiranne ben ona soruyorum normal mi bu şekilde olması diye beni tersleyip duruyor abartiyormusum falan diye hiç birseyimi paylasamiyoeum kendisiyle
Deleltedmom_69 Turkiloganne cok normal canim benim oglumda 8 aylik ayni dedigin gibi surunme hareketi yapiyo ama gitmiyo agliyo gitmek istemiyo bence takma normal
Azra41 Turkiloganne Sakın olll bende oyleydim valla şuan aştim hepsini .. ek gıda da napcan acaba başladın mı ? Ogurdugunde falan senin elin ayağında titrer 😄🙊
Turkiloganne Azra41 evet iki öğün yiyor daha hiç ogurmedi yemeyi sever bebeğim birazda kiloolu zaten 😂😂
Turkiloganne Azra41 ya birde birşey soracağım 7-8 aylıkken tek eliyle cep telefonu gibi ağır şeyleri kaldirabiliyor muydu bebeğiniz
Canan60 Turkiloganne korkma gayet normal her çocuk farklı olabilir farklı hareketler yapiyo endisilencek birsey yok.. ayrıca her erkek öyle benim eşimde öyle hemen hırlarlar qma başkasına gelince kedi gibi olurlar. Sen içini rahatlatmak için sorarsın ama o neyse. Yinede korkma yinede aklında soru kalmasın doktora götürebilirsin yada aile hekiminde hemşireye danisabilirsin
Turkiloganne Canan60 kime soracaksam o çocuğu ben dogurmusum bana öyle davranıyor ki anlatılmaz yaşanır öküz ya
jap Turkiloganne yüzüstü duruyoken arkasına geöip ellerinizi ayaklarına dayayın destek alıp ilerlemesini sağlayın