kucukprensinannesi Merhaba ben meme büyütme operasyonu oldum 1 buçuk sene önce. çok araştırdım açıkcası olmadan önce. Devlet te olmaya niyetli idim muayene gittim dr ölçtü biçti tamam dedi silikonlar için ilde sadece tek bir tane protez olan medikal e yönlendirdi. ben açıkcası medikal cı ile anlaşamadım tek kendi tedarik ettiği için fiyat ta anlaşamadık özelle hemen hemen aynı fiyata geliyordu bende gider özelde paramla rahat rahat olurum dedim ve özelde oldum iyiki de özelde olmuşum ilgi alaka her şey çok güzeldi.çok memnumum şuan. devlet hastanesi bu işlemi ücretli yapıyor. ama üç aşağı beş yukarı aynı kapıya çıkıyordu benim zamanımda.dr muayene oluyorsun sana uygun silikonu söylüyor sen medikalla görüşüp anlaşıyorsun ameliyat günü medikal hastaneye protezleri getiriyor. uygun olanı dr kullanıyor.medikalciye ayrı hastaneye ayrı ücret ödüyorsun.bulunduğum il de bu şekilde.hatta 2 ay önce bir tanıdığım bu ameliyatı olmak istiyordu beraber gittik devlet hastanesine muayene falan filan süreç aynı. ama fiyatlar uçmuş hastane için 15 dedi dr. medikal de silikon ücretine 25-26 dedi.ben özel bir kaç yeri arayıp fiyat aldım 60-70- arasında değişiyor. ama her şeye zam geldi şu an değişmiştir.