Bugleminannesi28 Balbeby hicbirsey 😂 akşama iş bırakmıyorum asla çünkü halim olmuyor sonra eşim 5 te işten gelir 5 te yemek yeriz sonra keyif saati film izleriz kızımızı oynatiriz kahve abur cubur yeriz veya yürüyüşe gideriz bu şekilde .
Usnac1995 Balbeby hanımlar bir sorum olacak. Hazıe yoğurt ile yoğurt mayalayanınız var mı. Mayam yok yapsam süt boşa gidermi korkuyorum 😂
AngelMotherr Balbeby eşim 6 da geliyor 7 buçukta sahile doğru gideceğiz ben keyif yapcam eşim koşsun dursun oğlanın peşinden 🤣
Karpuzlufistiksarma Balbeby Çoçuk odası kolisi yapıcam:) tayinciyiz tek oğlumub odası kaldı sayılır kullanmayacağım tüm herşeyi kutulayacağım :)
Patron1bebeginannesi Balbeby sabahtan ev işini halledip pert oluyorum zaten bebisimle 😂 kocamla dün dışarı çıktık hava almaya,onun için bugün evdeyiz🫠
ikiPrensesAnnesi20 Balbeby tayinimiz çıktı İstanbul’dan Mardin’e gidicez ev topluyorum sabah 8den beri ev topluyorum çok yoruldum biraz dinlaniyorum tekrar yemek yapicam bı yandan kızıma çiş eğitimi veriyorum çok yoruldum
Balbeby LaMamaDellaCicala iyiki değilsin senin gibi komsumda olsun istemezdim kiminsanlari rahatsız edecek bir durum yok şu an da
Tatlican Usnac1995 Kayinvalidem yapiyor onlar hic uzadi filan demiyor sen bilirsin. birdahakine kendi mayandan buzlukta sakla annem oyle yapiyor