Balbebekim Hanımlar bebişime gelen altınlarla kolye almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? Başka bir önerisi olan var mı yatırım amaçlı ?
Patron1bebeginannesi Balbebekim işlemeli şeyler bileklikler falan satarken çok zarar ettiriyor bildiğim kadarıyla, düz sade şeyler tercih edin
Kahveli Gokceumay04 bende çocuğuma takılan altınları bozdurma taraftarı değilim (Allah mecbur bırakmasın) ama siz satmıyosunuz kolye olarak kullancaksınz sonucta bende parca parca altın durcana tek bi kolye yaptırmıştım öyle çok işçilik falanda ödemedik yani
Kahveli Balbebekim böyle bi kolye yaptırmştım bende oğlumun altınları deyip tek parca halinde saklamak için
Balbebekim Kahveli bende bundan yaptırmak istiyorum bilekliği de var takım olsun diye hem nasıl kullanışlı mı günlük canım ?
orkideSeverim Kahveli ne kadara ne zaman yaptırmıştınız ben bunun biraz daha incesini 5 ay önce sorduğumda 11 bin demişlerdi
Umutveannesi Balbebekim 22 ayar altında ve işlemeli şeyler alırsanız çok zarar edersiniz. Kaç gram yapıyorsa altınlar bebeğinize burma bilezik yapabilirsiniz çok hoş duruyor kız bebeklerde. Büyüdükçe üstüne ekler bileziği de büyütürsünüz hemde sizden ona hatıra kalmış olur
Balbebekim Umutveannesi canım annem aldı burma değil de künyesi var erkek bizimki çok şükür iki tane babamla annem aldılar
zarifbirhanim Balbebekim Bize öyle hediye gelmedi, bi annem ceyrek takti bide ablam gram takti. Bende üstüne ekleyip kızıma bir tane 5 gr bebek bileziği yaptırdım. Takmıyor, ben saklıyorum, büyüdüğünde ona bebekliginden hatira diye hediye edeceğim