Binnur_cam tamamdedimyaa paranoyak oldum gözümün önünden ayıramıyorum uyuduğu halde sesi çıkmasa bile kırk kere kalkıp bakıyorum… Zamanı var herhalde o zaman gelmeden geçmeyecek Allah büyük 🤲
tamamdedimyaa Binnur_cam ben bir de çocuğun orasını burasını elliyorum hareket edince bırakıyorum 😂 artık gece rüyalarımda bile görüyorum.
tamamdedimyaa Esraerdemserin evet çok kötü oluyor insan kendi evladı olunca özellikle. İnşallah düzelir.
tamamdedimyaa dsvsr aynen kilo alımı olduğu için önemsemedi bizim doktorumuzda. Artık kıyafet kalmıyor. Günde 2 kere çamaşır yıkıyorum. Bazen tam kurumuyor fönle kurutuyorum 😂 inşallah en kısa zamanda düzelir.
tamamdedimyaa Tugcema kızım mama kabul etmiyor. 20 günlüktü mastit olmuştum. Küçük operasyon geçirdim. Bu yüzden mama verme zorunda kaldım. Mama ağzına değdiği an öğürmeye başladı.
Tugcema tamamdedimyaa ama benim tahminim anne sütünden öyle reflü özel mamaları var onlar iyi gelebilir doktorla bi konuşun bencr
Bdurmus92 tamamdedimyaa aynı durum bizdede vardı kızm 2 aylık aptamil ar mamaya geçtik reflü maması fıskırarak kusması bitti bebegm mama bile yiyemiyordu iştahsizlk vardı o da btti şükür