sehpayacarpanserceparmak_ Bebegimde alerjiden dolayi kilosu geride kalmis sanirim sutumde yeterli gelmemis doktor bu mamayi verdi oglum iciyor gibi simdilik. Bu mama kilo aldiriyormu kilosu toparlar mi acaba ?
Aynenkanka sehpayacarpanserceparmak_ aptamili benim bebeğim içememişti nestle-alfamino aldık kilo alımı çok iyi gidiyor. Kilo alır yani endişe etmeyin besin değeri iyi mamalar 🥰
Seval-Yagiz sehpayacarpanserceparmak_ neye alerjisi var acaba bende bu mamayı almayı düşünüyorum da bebeğimin süt ürünlerine alerjisi olduğunu düşünüyorum
Bushramila sehpayacarpanserceparmak_ merhaba ne yaptınız benim kızımda alerjisi var dedi doktor hipp kullanıyorduk her şey normaldi kızım hipp mamayı içtikten sonra az miktarda kusuyordu ve çok az içmeye başladı doktora gittiğimizde gaita testi yaptırdık doktor süt alerjisi var dedi bebelac lf kullanalım dedi ve o günden beri kızım kendine gelemedi kızıma altüst etti önce kabız olmuş sonrada mukuslu kaka yapmaya başladı. Süt ürünlerine kesmeme rağmen düzelmedi kakası. doktor Aptamil pregomin syneo Kullanalım ama kızım hiç almıyor ve benim kızım doğum kilosu 2500 bir de şu an 3 ay 17 günlük sadece 4900 gr çok canım sıkkın. Siz ne yaptınız acaba fikir alayım sizden dedim
sehpayacarpanserceparmak_ Aynenkanka ya kilosunu cok taktim kafaya evet sagligi yerinde olsun yeter ama biraz toparlasin istiyorum sma cok guzel kilo aldiriyodu insallah buda oyle olur🙏
Aynenkanka sehpayacarpanserceparmak_ mamaya ilk başladığımızda 200gr kilo vermişti tadı kötü içemiyordu anne sütü de yetmeyince doğal olarak.. ama şu an çok iyi yani alışma sürecinde olabiliyor böyle şeyler 🥲
sehpayacarpanserceparmak_ Seval-Yagiz ucan kusa alerjimiz var😅butun sut urunleri et yumurta domates kuruyemis🤷♀️
sehpayacarpanserceparmak_ Bushramila merhaba benim oglan iyice emmeyi birakti aptamille devam ediyoruz 120ml icmesi lazim 70 80 iciyor ama buna ragmen bu ay kilo alimi iyiydi,sadece icerken karni cok gurulduyor onuda bu hafta kontrolde doktorumuza sorucam
sehpayacarpanserceparmak_ Bushramila merhaba benim oglan iyice emmeyi birakti aptamille devam ediyoruz 120ml icmesi lazim 70 80 iciyor ama buna ragmen bu ay kilo alimi iyiydi,sadece icerken karni cok gurulduyor onuda bu hafta kontrolde doktorumuza sorucam
Bushramila sehpayacarpanserceparmak_ maşallah 🧿 çok kötü bir tadı var nasıl alıştırdınız . Ben de meme reddinden korkuyorum sizin bebeğiniz neye alerjisi var