kolonyalimendil 8 aylık oğlum acaba omlet yiyebilir mi cesaret edemiyorum dişimiz yok henüz.. kahvaltı da ne yedireceğimi bilemiyorum artık bide omlet denemek istiyorum
Eflinesrin12 kolonyalimendil benim kızımda da diş yok 9 aylık veriyorum omlet falan zaten damakları diş kadar sert herseyi kesiyor bence bsey olmaz tabi ilk defa verecekseniz temkinli olun zaten siz yanında olacaksınız birşey olsa müdahale edeceksiniz hemen korkmayın bebeğinize güvenin onlar biliyor işini😂
BeyzaKeles kolonyalimendil yer kuzum biz yaşımıza gireceğiz hiç dişi yok herşeyi veriyorum damagıyla yiyor bir sorun yaşamadık
Uykusuzanneler kolonyalimendil Aklınızda panosu falan tarif varsa yazar mısınız bende ilk defa yapicam 8.5 aylik🙈
Dondurmalikahve kolonyalimendil Onların damaklarını hafife almayın :) oğlum emerken eziyordu dişden daha sert
kolonyalimendil Uykusuzanneler ben YouTube da izledim az önce yumurta sarısı biraz tuzsuz peynir zeytin yağ ve bir tatlı kaşığı tam buğday unu bu şekilde deneyeceğim
Minigim38 kolonyalimendil evet yiyebilir ben 7ay 15 günlükken vermiştim pankek omlet krep şuan 8,5 aylık iştahı yok yemiyor ama o zamanlar çok severek yiyordu muzlu, şeftalili, elmalı falan yapıyordum
BeyzaKeles Minigim38 8 ayda bizimkide tamamen iştahtan kesilmişti ama geri düzeldi şükür sizinde düzelir inşallah
Minigim38 BeyzaKeles inşallah ya diş mi çıkaracak göremiyorum ağzına hiç dokundurmuyor tetagil bile sürdürmüyo sadece göğsümü emiyor başka bisey yemiyor içmiyor