Sizi yapmanız için yanlış yönlendirmek istemiyorum ama kabızlık benim hayatıma dank diye oturmuş çok büyük bir sorundur tam kırkı çıktı yavaştan başlıyordu. Kiraz çekirdeği mi biogaia mı masaj mı duş mu mestil mi herşeyi yapıyordum hiçbiri gram fayda etmemişti deli gibi ağlıyordu sesi kısılana kadar bende aynı şekilde onunla beraber 😢 hastaneye gidiyorduk gece yarıları lavman yapıyorlardı arabada uyutup eve çıkıyorduk ertesi gün yine aynı en sonunda 2 sene önce doğum yapan bir arkadaşımda kalmıştım bebeğin poposuna bişeyler sürdüğünü hatırladım aradım aradım numarasını buldum zeytin yağı ve şuan ismini hatırlayamadığım bi yara merhemini poposunu yara etmesin diyeymiş oda kulak çöpüne sürüp lavman gibi çok içe girmeden küçük küçük popo deliğini uyar dedi ilk çok korktum olmaz diye de düşündüm ama bir iki gazdan sonra afedersiniz çıkan kakayı görünce mutluluktan çığlığı basmıştım 🥺 günde 1 defa akşamları yapıyordum rahat uyusun diye alışır kendi yapmaz dediler tramvay dediler onun hergün acı çekmesindense bunu göze aldım zaten 1 ay kadar yaptım sonrasında hem midesi mamaya alışınca hemde bağırsakları kaka yapmaya alışınca benden önce kendi bile yapıyordu. Şuan 11 ay 16 günlük oğlum ve günde 2-3 defa kaka yapıyor her değiştireceğimde o günler gelir aklıma🥺 sende kendini çok yıpratma o zamanlar hiç o günlerin geçmeyeceğini düşünüyordum foruma bebeğim 10 aylık 11 aylık 12 aylık yada 1-2 yaşında diye yazanları çok kıskanırdım ama zaman hızlı geçiyor sende birgün günde 2-3 defa yapınca tatlı sitem edeceğin zamana geleceksin. Ben gurbette tek başıma büyüttüm her an hastaneye gitme imkanım yoktu bu yol ile üstesinden geldim deneyip denememek size kalmış 💗