Oznur_0708 Birkullanici biyerden düzene başla kuzu kolaylıkla halledersin inşallah sen kararlı olursan bebeğin uyum sağlıcak prs etme
Sedsedsed Canyavrum doktorumuz acısından kiloda sıkıntı yok. Hatta ayaklanmasına görede cok normal kilodaymıs.
Sedsedsed Birkullanici aaaa bunu denicem bu gece❤️ inşallah diştir ve cıktığında o da bende kesintisiz güzel bir uyku cekeriz yoksa mahvolduk🙈
Sedsedsed Birkullanici yaaaa dün gece paresetamol verdim biraz,ve sadece 2 kere uyandı gece 3 birde 5te. İkisindede emerken uyuyakaldı 5 dk falan sürdü uyanıklığı🙈diştenmiş gercektennnnn ama görünürde cokta birsey yok aslında sadece damaklar şiş bayaa
Seda_korkmaz06 Birkullanici gece beslenmesini kesmen lazım ama canım bi yerden sonra alışkanlıga çeviriyorlar
Srpapatya Birkullanici benim kızımda 9 ay 25 günlük bir hafta öncesine kadar öyleydi her gece duş aldiriyorum öyle yatırıyorum sıcaktan öyle yapiyomus benim kızım sıcaktan yatamiyo o yuzdede hep meme istiyordu belki sizde de öyledir veya fisde cikartiyo olabilir o zamanda uyuyamaz canim
Sedsedsed Birkullanici ben yurtdısındayım burada diş jellerini tavsiye etmiyorlar. İçeriğinde şeker yerine gecen maddeler var diye. Sorunu anladım suan biliyorum ki diş cıkınca gececek rahatlayacak uyuyacak,bu bile yeter bana şimdi🙈