Luna17 kızlar 3 aylık bir bebeğim var bikaç haftadır res yasıyorduk, emdiği de oluyordu ama yutkunma seslerini duyuyordum az önce sağım yapmak istedim cay kasıgı kadar süt geldi sadece… ayrıca solgarda kullanmaya baslamıstım. Sizce arttırabilir miyim ? cok uzgunum suan biliyorum bunu yasayan tek ben değilim ama üzülmemek elde değil…
Bssraa2 Luna17 evet benm sütüm kesildi emzirdim sık sık arttı bol su bol protein bol yeşillik ağırlıklı beslendim bir de
Aslicamm Luna17 evet artabilir doğum yapmamış evlatlık edinmiş kadınların bile süt salgıladığı görülmüş. Bol bol ten temasi yapıp evladinizi öpüp koklayıp sağım yapın derim. Her emzirme sonrasında 10-15 dk bile olsa düzenli iki saatte bi sağım yapmaya çalışın ama buna gece de dahil
Ezgigokce Luna17 bence olur. Bebeğinizin fotoğrafını açıp onu düşünerek sağım yapabilirsiniz. Bir de sütün tekrar geleceğine odaklanın aksini düşünmeyin.
Bssraa2 Luna17 benim bebeğim de sarılık vardı bir de 40 dk arayla emziriyordum sık emzirmekte çok etki ettiğini düşünüyorum 2 günde sütüm gelmişti
Luna17 İnşallah kızlar , kendimi oldukca kötü hissediyorum,, dediklerinizi uygulayacagım. Teşekkür ederim hepinize. Allah’ın ıznıyle yerine gelecek inşallah..
Aylamm0903 Luna17 benım bebeğimde 4 aylık suan mamaya basladık 3. Ayında kilo almamıştı çünkü ve emmek istemiyordu zor zahmet emdiriyordum zıplayarak hoplayarak ama su 1 haftadır emmek asla istemiyor bende süt sağım makinesi aldım onunla sagıp verıyorum çünkü bıtmesini istemiyorum napıcam bılmıyorum emmiyo ama pes etmıycem
Luna17 @Aylamm0903 aslında biberon kolay geldiğinden kullanmak istemiyorlar. Kesinlikle sağmayı bırakmayın ne oluraa olsun sütünüz olsun.. hiç olmazsa 4aya kadar ne guzel emmiş.. umarım benım gibi durum yaşamazsınız 🙏
Mertsames Merhaba evet tekrar gelebilir benimde 10 ml bile gelmiyordu sütüm sonrasında meme reddi yaşadık İnstagramda bebek hemşiresi döne Eroğlu karşıma çıktı size de tavsiye ederim. Onun sayesinde her öğün mamayla beslenen bebeğim günde 30-60 ml mamaya düştü inşallah yakın zamanda mamayı tamamen bırakırız diye düşünüyorum. Baya bir zorlandım memeye dönmesi için ama kazanan ben oldum sabır işi ve eğer kararlıysanız yanınızda birilerinin olması gerekiyor. Ben 2 hafta kadar annemde kalmıştım