Kızım 19 aylık oldu gunduzleri aşırı emen bı bebek değil beni bunaltmiyor çok şükür. Şimdiye kadar da çevremin uyarılarına rağmen cesaret edemedigimden gece emzirmesini biraktiramamıştım ama insanların ne demek istediğini şu an anlıyorum 1 haftadır aşırı bunaltiyor geceler her gece normal uyanmalari hariç 4te mutlaka uyanıyor ve 6ya kadar falan uyanık durup sonra dalıyor o saate kadar bı sagdan bı soldan emiyor kaç haftadır tirnaklarini da kesemiyoruz inatlaştığından her yerimi çiziyor elini çek diyince ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada öyle aşırı sütü olan biri de olmadım hiç su içmezsem hiç olmaz su içince de 4-5 yudum anca çekebilir kızım geriye kalan öyle keyif yani. Dün gece o uyanmadan uyandırıp rüya öğünü yaptırayım dedim 3.50ye alarm kurdum 4te uyanıyor diye. 2.30da uyandığı kendiliğinden 4.50 oldu 5.50 oldu artık meme bitti memwde süt bitti diyerek uyuttum yoksa birakmiyodu sonu gelmiyodu emmesinin. Ben öyle diyince bı içini çekti ama sarıldım falan sonra ayagima alıp salladım zaten o da yorulmustu. 1 saat sonra falan geri uyandı. İkimizinde uykusu rezil oluyor asla verimli uyuyamiyoruz. Acaba geceyi kessem mi ddim bu arada emerek uyutuyorum. Cevremdskiler de tamamen biraktir artık büyüdü salça sür falan dediler konuşsam anlar mı salça surmeye gerek var mı bilemedim doktoru da “benim için 1.5 yaşına kadar emmesi kâfi” demisti sorduğumda. Kızlar sizin tecrübelerinizi merak ediyorum sizce biraktirayim mi ve nasıl biraktirayim bı taraftan da ana yüreği daha kucucuk geliyor kıyamıyorum aramızdaki bağ kopacak diye.🥺 Ama onun da sağlıklı bı uyku uyumasi için bu şart sanırım çünkü uyuturum 45 dk sonra uyanır emmek için ve bu böyle sabaha kadar devam eder önceden emer arkasını döner uyurdu ben de ısrarla besigine koyardım ama artık hiç bırakmak istemiyor 🥺ne yapsam bilemedim biraktirsam artık hangi yöntemle uyutucam napicam sizce bırakmak için küçük mu 🥺