[silindi] Bu bence sizin tercihinize kalmış bir durum veredebilirsiniz hazır alıp istediğiniz bir markayı kendiniz evde de yapabilirsiniz veya bebe bisküvisi yerine irmik tam buğday unu pirinç unu yulaf unu kullanırsanız
Irmakmelegim minigim0010 organik hipp veya asci anne veya ots nin gibi markaların organik buskivilerini veriym 23 ay 11 günlük kizim ama 18 aylıktan snra vermeye basladim buskivi tarzi şeyler benden istediği için oda arada verrim yemek yediyse
[silindi] minigim0010 ben hiç bebe bisküvisi vermedim kendim yapmaya fırsatım olmadı Çünkü bebeğim çok huysuz yaramaz olduğu için hazır da almadım çünkü hepsinin içinde şeker var ve benim bebeğim kalp hastası olduğu için şeker 3 yaşına kadar kesinlikle yasak eksikliğini de hissetmedim bebe bisküvisinin dediğim gibi onun yerine irmikle değişik unlarla idare ettim şimdiye kadar
Dilaraortacc Siz sürekli böyle postlar açıyorsunuz bebeğimiz aynı ay gün ve cevap veriyorum ama hiç karşılık alamıyorum değişik….
Wanderlust minigim0010 2 yas oglum hic vermedim gerek de duymadim besleyici birsey degil ne geregi var bos seker yemesine