AA201207 Zemherim geçmiş olsun, buluşma zamanı karar verildiğinde iyileşmiş olursunuz belki haberlesiriz tekrar 🌸
AA201207 Elflnaaa inşallah, katılım olursa etiketlerim sizi haberiniz olur 🌸 yer olarak bir öneriniz var mı 😊
AA201207 Elflnaaa bana da orası mantıklı geliyor Vadi var orası da güzel ama uzak. Eylül de 1 yıl olacak
Moana AA201207 neden sizin postlar kişisel olduğu halde sabitleniyor. Burda yüzlerce tanışma postu açılıyor ama hiç biri sabitlenmedi
AA201207 Moana Tanışma değil buluşma postu annemiz. Daha önce başka üyelerin açtığı buluşma postlarının sabitlendiği de oldu. Şuanda sabitte bir üyemize ait başka bir buluşma postu da var yine
Baby_59 AA201207 2 yıldır Hakkarideyiz bizde ama şuan izindeyiz siz buluşun 2. buluşma falan ayarlanırsa bende katılmak isterim
Furkan_05 AA201207 merhabalar ben de Hakkarideyim. Bebeğim 2,5 aylık müsait bir ortam olursa katılırım.
Furkan_05 AA201207 ben Hakkarili olup merkezde ikamet ediyorum. Uygun görülürse “Hakkari evi”sahibi Turan beyle iletişime geçip önceden rezervasyon yaptırabilirim. Parkı mevcut olup bahçesi serindir.
AA201207 Furkan_05 Biliyorum orayı gittiğim bir yer. Benim için de orası uygun katılım sağlanırsa diğer arkadaşlara da uyarsa gidebiliriz 🌸