AA201207 Merhaba herkese, Hakkari’de bulunan HappyKids Anneleri olarak buluşup tanışmak ister misiniz? Katılmak isteyen olursa yorumlarda konuşalım. Yer ve zaman olarak birlikte ortak karar verelim😍
Sudesudee AA201207 Merhaba çok güzel olur ama ben malatyadaym burda kimse yok rica etsem bi malatya postuda böyle açarmısnz buluşma olsa🙏🏻😍
AA201207 Sudesudee ben Hakkari de bulunduğum için bu şekilde post açtım. Malatyadan da gönüllü annemiz olursa hatta siz de olabilirsiniz 😊 bu şekilde post açıp buluşma düzenleyebilirsiniz🌸
Sudesudee AA201207 Teşekkür ederim post açılıyor ama düşmüyor fazla altlarda kalıyor görünmüyor post peki açsam başa tutturabilir misiniz? Bi tanede ben malatya olarak açtım☺️ Bide yer mekan ayarlama çok karışıyor nasıl olabilir ki biraz bilgilendirir misiniz?
AA201207 Sudesudee mekan konusu, merkezi gelmek isteyen herkesin kolay ulaşabileceği bir yer olarak seçilirse uygun olur bence. Çocuklu gelecek olan kişi sayısı fazlaysa içinde oyun alanı olan bir yer seçilebilir mesela.
AA201207 Zemherim geçmiş olsun, buluşma zamanı karar verildiğinde iyileşmiş olursunuz belki haberlesiriz tekrar 🌸
AA201207 Elflnaaa inşallah, katılım olursa etiketlerim sizi haberiniz olur 🌸 yer olarak bir öneriniz var mı 😊
AA201207 Elflnaaa bana da orası mantıklı geliyor Vadi var orası da güzel ama uzak. Eylül de 1 yıl olacak
Moana AA201207 neden sizin postlar kişisel olduğu halde sabitleniyor. Burda yüzlerce tanışma postu açılıyor ama hiç biri sabitlenmedi
AA201207 Moana Tanışma değil buluşma postu annemiz. Daha önce başka üyelerin açtığı buluşma postlarının sabitlendiği de oldu. Şuanda sabitte bir üyemize ait başka bir buluşma postu da var yine