Elifinannesiiiiiii Minikkoalam0404 konuyla çok bağımsız bilmiyorum ama sormak istiyorum sütünüzün kalitesi demekki gayet iyi ve neler tüketiyorsunuz
Minikkoalam0404 Elifinannesiiiiiii şöyle doğum sonrası sadece 1 kez anne sütü arttırıcı mamillac adında bir şile danla tükettim mastit olunca bıraktırdı doktor ve sonrasında protein içeriği yükesek gıdalarla beslendim et tavuk yumurta gibi ama hamilelikten beri beslenmeme cok özen göateriyordum bide yulaf lapası incir dut falan yiyordum bol su ama şöyle oldu bebeğim 2. Ayında ishal olunca süt alerjisinden ve yumrta alerjisinden süphelendikleri için bir çok şeyi yiyemez oldum ve öyle olduğu halde kilo alımı arttı bence tamamen yemeklede alakalı değilmiş dedim birazda sanırım genetik anneminde sütü öyleymiş öylw anlatıyordu
Minikkoalam0404 Elifinannesiiiiiii doktorda sütün çok yarıyor kalitesi yüksek dedi ama yünede emzirme arasını aç dedi
Mbrre Minikkoalam0404 hayir yapmıyor.o yüzden emen bebeklerde kilo fazlalığıni dert etmiyorlar bizim doktorumuz etmedi hiç. İlk ay mama veriyorduk kes dedi sadece
Elifinannesiiiiiii Minikkoalam0404 maşallah sübhanallah ya. Teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için 🤗
Gamzosgamzos Minikkoalam0404 Hayır yapmaz benim kızım 2.800 doğmuştu sonra sadece anne sütüyle çok fazla kilo aldı doktor anne sütü aldığı için sorun olmayacağını hareketlendigi zaman kilo alımının azalacağını söylemişti gerçektende öyle oldu göğüsleri sarkardı vücudu kat katdı kilodan şuan 15 aylık 10.500 kilo hareketlenmeydi dişti derken kilo alımı baya yavaşladı hatta su 2 3 aydır hiç kilo almadı
Burculice Minikkoalam0404 ilk zamanlar kontrollü besleme yaptık tabi biz azar azar karnını doyuruyorduk ama sonrasında harsket kabiliyeti arttıkça toparladı
Burculice Minikkoalam0404 ben çoğunlukla sağıp veriyordum kaç CC içtiğini görmek için biraz ememe süreleri kısaydı evet yani ortalama 5 ila 7 dakkika
Prensesbella Minikkoalam0404 masaallah reflusu için ilaç vermedi mi? Anne sütü kesinlikle obez yapmaz zaten hareketlenmeye basladilarmi yada bi hastaladilar mi o kiloda gidiyor korkmayın kesinlikle varken bol bol o istedikçe emzirin. Allah nazarlardan korusun demekki sütünü yaramış bebeginize
Minikkoalam0404 Prensesbella çok teşekkür ederiö yok istedim ama vermedi yüksek te yatır birde az az emzir dedi
Dondurmalikahve Minikkoalam0404 Bu durum hormonal olabiliyor bebeğiniz küçükse kilosunu atma ihtimali var
Dondurmalikahve Minikkoalam0404 Yorumları gördüm ama şunu da yazmak isterim dktorunuz endokronoloji bölümüne yönlendirdi mi boyu da kilosuda çok önde genelde 2 yaş sonrası yönlendirende var erkende
Minikkoalam0404 Dondurmalikahve hayır herhangi bir problem görmedi ben kendim sordum sadece emzirme aralarını aç genetik ve sütün yarıyor dedi
Dimplesbaby Benim komşunun bebekleri senin ki gibiydi sumo güreşçileri gibi boğum boğumdu bebekken sütü çok yarıyordu ben hayatımda öyle bebek görmemiştim Şuan normal çocuk yapısına döndüler yani obezite olmadılar bebeklikleri ama aşırı şişkolardı