Ftm124 Bebeğim 2 ay 14 günlük norolojiye götürdük bir şey yok dedi eller genelde yumruk çok korkuyorum kötü bir hastalık çıkmasından nesnelere dokunmaya çok çalışmıyor elim ayağım titriyor yazarken lütfen yavruşarımız sağlıklı olsun.. oğlumun eller açılsın
Dondurmalikahve Ftm124 Küçük zaten ellerinin yumruk olmasında sorun yok ki neden açılır 4 6 ay arasında. Neden bu kadar panik oluyorsunuz çok küçük daha
Ftmnr16 Ftm124 benim arkadaşımın bebeğinizde öyleydi zamanla açılmış bir problem yoktur Allah’ın izniyle canım üzülme
ece_bebek Ftm124 Hiç korkma neredeyse tüm bebekler böyle 4 aya kadar. Benim kızım da şu an 3,5 aylık oldu evet artık ellerini açıyor dokunuyor hatta mıç mıç parmaklarını yiyor, biraz daha bekle bu çok doğal. 🤗
Melis1706 Ftm124 onda birsey yokki 8,5 aylik kizim arada oda yapiyor arabada falan mesela giderken kucagimdan ellerini oyle tutuyorlar
ece_bebek Ftm124 sanırım sizinde ilk çocuk 🙃 bebişlerin arasında az bi zaman farkı var hiç endişe etmeyin yakında açar o yumuk elleri. ❤️
Yagmursu1 Ftm124 benimde bebeğim hep yumruktu telaşe yapmayın normal yani dört ayın içerisinde ara ara yine yumruk yapıyor normal
ozdmrr Ftm124 benim oğlumunda elleri hep yumruk şeklindeydi hep sıkardı terlerdi ve buz gibiydi hiç aklıma kötü bişey gelmedi o zamanlar hatta ayaklarınıda çok sıkıyordu buz gibiydi 4.aydan sonra yapmadı şuan 6 aylık herşeyi eline alıyor diğer eline geçiriyor vs aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen bebeğin her yaptığı şeye bi anlam yüklemeyin
Deletedmom_220 Ftm124 kız benim ki 4 ay oldu hala öyle. Her gidişte dr sormayı unutuyoruz. Onuda babam farketti bu parmak yumuk diye. Uyurken açıyor. Uyanırken yumuk