benkosarim Seymaemre-asya34 çok iyi olmuş tepkiniz bence çocuğunuzla bir daha sürekli yan yana getirmeyin annesinin davranışlarına dikkat ettirmesi gerekiyor şiddet eğilimli olmasın diye hacıyatmaz tavsiye ediyorlar hacıyatmaza vurabilirsiniz bize vuramazsın falan diye yani psikologlar öyle anlatıyordu
Seymaemre-asya34 benkosarim yapışık biri çok akıllı herseyi de biliyor anlıyor. eşim alma diodu ama oynasın canı sıkılıyor diye eve alıyordum hep
Seymaemre-asya34 benkosarim öle diyeceğim denk gelir konu açılırsa kardeşine de vuruyor dio daha 50 60 günlük bebek .yazık bebeğe de kız anlat hafif bir ceza ver bak bir daha şiddet uyguluyor mu
nazli-06 Seymaemre-asya34 bende sinir oluyorum cocuguna yalandan yapma cocugum diyenlerden, her yerı yıksa bıle umurlarımda olmuyor.
Seymaemre-asya34 nazli-06 her evime geldiğinde ben bundan istyrm bana su ver ayran döker her geldiğinde oyuncak kırar sesimi çıkarmadım ama pes ettim dünden sonra çocuktur dedim ister yer ama yok yani büyük konuşmak istemem hwrsey ailede bitiyor
Patron1bebeginannesi Seymaemre-asya34 bidaha gitmezdim açık ve net, kimse bebeğimden önemli değil O ne ya kardeşine de vuruyordu mu, e o zaman kardeşine de vuruyormuş nasılsa vur çocuğuma mi diyim.
Seymaemre-asya34 Patron1bebeginannesi benim kızım kardeşi değil kusura bakmasın onu söyleyemedim sinirden kızım çok ağlayan biri değil ağlarsa canı acımıştır mutlaka ne olursa olsun düştüğünde bile ağlayan biri dgl ama dün ağlattı
Annis-ogul Seymaemre-asya34 oldu herkese vursun o zaman cocuk . Oyle şey mi olur aynısı kendi çocuğuna yapılsa ne yapar acaba .zaten şiddetin olduğu ortamda çocukların mesafe koymaları gerekir bi sure
Patron1bebeginannesi Seymaemre-asya34 ağlayıp ağlamamasi da önemli değil o durumu yaşaması kötü. Canı acımasa bile, haklısın yani
Hilal9 Ee iyi herkesi dövsün ozaman varmı böyle bişey kardeşine vuruyor olması herkese vuracagı anlamına gelmez uzak tut çok vurmak istiyosa gitsin kardeşine vursun ozaman