Bu kayınvalidelerin topunu bir uzay mekiğine bindirip uzay boşluğuna fırlatmak lazım. Ne istiyorsunuz, derdiniz ne? Çok kıymetliyse oğullarınız evlendirmeyin. Eşlerinden göremedikleri sevgiyi, ilgiyi oğullarından bekliyorlar. Oğulları bir kadına aşık olup evlenince onu kendine rakip görüyorlar ve en özel günlerini burnundan getiriyorlar. Siz hiç canınızı sıkmayın. Siz evladını çok seven bir annesiniz. Benim bir kızım var. Engelli yürüyemiyor. Bir kızım daha olsun istedim. Ablasına ilerde destek olur diye. Sonuçta mahrem konularda etkek bir kardeşten yardım isteyemez. 8 sene sonra ikinci çocuğu istedik. Kayınvalidelerde erkek çocuğu delisi. Neyse oğlum olacağını öğrendik. Yine çok mutlu olduk. Kayınvalidelere gittik biriyle konuluyor telefonda gelinin istediği değil benim istediğim oldu. Allah benim kalbimi daha çok seviyor vs bs konuştu. Günlerce oğlum olacak diye kahroldum. Mutluluğum yarım kaldı. Sonra dedimki kızım saçmalama kendine gel. Evlat senin evladın, canın kanın. Toparladım kendimi. O pis kalplerindekinin karşılığı neyse onun yaşasınlar 🙏