Balbebekim Hanımlar bakımlarınızı nasıl yapıyorsunuz? Bebeğimden sonra bakım nedir unuttum resmen aslında evlendim evleneli bakım yapmıyorum kendime fırsat bulamıyorum birazda. Sizler neler yapıyorsunuz? Neler kullanıyorsunuz memnun olduğunuz ürünler vs var mı ?
Asyaveannesi04 Balbebekim her gün duş alıyorum, dişlerimi fırçalıyorum, kremleniyorum, güneş kremi sürüyorum her ay düzenli manikür, pediküre gidiyorum bence önemli şeyler bunlar. Bir kadında ilk dikkatimi çeken elleri, saçları ve dişleri
seninanonim Balbebekim Düzenli kullanabildiğim bir şey yok ama vakit buldukça purestin serumları var kullandığım bence işe yarıyor
HasGok-001 Balbebekim Düzenli bir rutinim var.. kil maskesi,tonik, yüz temizleme jeli, the purestin serumları, birde saçlarım için kullandığım bir iki şey var
[silindi] Balbebekim https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhy27z4Mh2alfPGkjzljyCjQOKK1kzaq3xhQ&usqp=CAU bunu gördükten sonra bıraktım. Umarım fotoğraf ekleyebilmişimdir 😅
Bulbulyuvasi Hamile olduğum için sadece duş al sacını tara yat kalk tırnaklarını kes yat kalk duş al yat
1Dost Bulbulyuvasi bakım rutini oluşturdum gündüz/gece kremi tonik c vitamini aha bha tonik vs güneş kremi saçlar için kremler filan bu şekilde manikürü kendim yapıyorum lazere gidiyorum evde spor yapıyorum zayıflamaya çalışıyorum
Balbebekim Asyaveannesi04 haklısın bende dişe çok önem veririm aşırı yorgun değilsem kesinlikle dişimi fırçalamayan yatmam rahat edemem zaten o benim için bakım değil de el yüz yıkamak gibi bir şey.
HasGok-001 Balbebekim ayrıntılı anlatmak gerekirse şöyle isimlerini de yazarım alıcak olursan benim cildim sivilceye meyill ve her ürün yaramıyor ama bu şekilde yüzüm çok düzeldi Her sabah kabak lifi ve celenes temizleme jeli ile temizliyorum yüzümü sonrasında the purestin arbudin serumunu sürüyorum(lekeler için) Ertesi gün tonik kullanıyorum sabah serum sürmüyorum haftada iki kez ahabha serum kullanıyorum. Haftada bir kez kil maskesi yapıyorum (claderm marka) geçenlerde de ziaja tonik aldım o da çok güzel.. saçlarım için saç sirke toniği, Hindistan cevizi yağı ve düzenli krem kullanıyorum.. Güneş kremsiz asla çıkmıyorum onun markası da procsin çok memnunum
Adeniminannesi Düzenli duş alıyorum , diş fırçalama düzenli manikür Pedikür kaş v.s kuaför işleri Evde duş sonrası cilt bakımı saç bakımı serumlar güneş kremi olmaza olmazlar
Busrammmm Balbebekim valla aynı durumdayım bekarken ne kadar da bakımlıydım her çeşit kremlerimlerim her çeşit bakım ürünüm vardı ama doğumdan sonra tırnak kesmeye dişlerimi fırçlamaya bile vakit ayıramıyorum bebeğim hiç durmuyor hiç
Drycl46 Balbebekim hem işlerini hem bakımını yapan kadınlara hayranlıkla bakıyorum başımı kaşıyacak vaktim yok elimi bir işe atsam 10 kere çıkarıyorum 42 günlük bebeğim