Tam 8 ay süründüm ikizleirmi doğurmak için neler neler duydum sonunda sağlıkla doğum yaptım 10 gün küvezde kaldı bebeklerim çok şükür onlar da sağlıkla çıktı 2 ay boyunca kaynanamda kaldım aynı şekilde bende emziremdim gece gündüz ağlladım silikon göğüs ucuyla emzirmehe başladım bu sefer de sütüm kesildi şimdi mamayla devam ediyorum geceleri hiç uyumazlardı sinirlenirdim öyle ağlarlardı ölsünler istediğim bile oldu inan ki ama o piskoloji o kadar kötü bişey ki hayatımda böyle bişey yaşamamıştım eşimle eskileri çok özlerdim bunların hepsi evine gidip bdbeğinle baş başa kalınca geçiyo herkes bana ikiz bakamazsın edemezsin derdi 19 yaşındayım çünkü ama çok şükür 2 aydır tek başıma bakıyorum herşeyi bir rutin ve eğlence haline getirerek ilerliyoruz çok sağlıklılar onları mutlu görmek benide çok mutlu ediyor zamana bırak kendini sakinleştirmeye çalış bu anların keyfini çıkar sürekli kendine okut eşine okut ama eşinin okuması çok rahatlatıyor eğer bilmiyorsa internetten aç kemdini de ne zaman iyi hissedersen o zaman etrafında hiçkimseyi koyma tek başına bak bebeğine unutma onun senden başka kimsesi yok ve o eli kolu bağlı bir kuş gibi sana muhtaç sağlıkla büyüt inan yanlız kalıp biraz da bebeğin 1 buçuk 2 aylık olunca şuanki hallerinle dalga geçiceksin Allah tez vakitte çıkarsın seni lohusalıktan ama bu 3 ayı geçerse muhakak bir destek al çok ihtiyacın olabilir ve her seferinde havalar güzelken bebeğini koy arabasına çık temiz hava al yada kucağında şöyle bir mahalleyi turla kahvrni al parkta biraz oturun bu şekilde oda çok iyi geliyor