Doğum yapalı 3 hafta oldu bebegim asla emmiyor göğüs ucum yok neler neler denedim silikon başlık ile etmeyi sağladım onunla devam ediyoruz sagip veriyorum arada sirada kendi memeyi teklif ediyorum çok stresli geçiyor ağlıyorum doğum ardından 5 Gün sonra kayinvalidem geldi habire emmiyor bilmem ne darladi beni bebeğimi vermek bile istemedim hiç niye bilmiyorum daha sonrası her emzirisimde gelip bakıyor deliriyorum bende eşime söyledim gidip emzircem başka odada annen gelmesin kalktım gittim baktım peşimden geliyor eşim dedi neye geliyon anne, bende bakcam diyor geldi emziriyorum daha doğrusu emziremiyorum oğlum nasıl ağlıyor ama tutmuyor silikonu kayinvalidem diyor bune böyle çocuk patliycak eziyet ediyorsunuz başımda nasıl saydırıyor öldüm artık ağlamaya başladım hala daha tepemde ne biçim iş bu diyip söyleniyor eşim annesine bağırdı bende sinirden ağlıyorum sessiz sessiz aklımdan bir anda öyle bir düşünce geçti Allah’im unutamıyorum aklımdan bebegi yere atma gibi bir düşünce tovbe yarabbim niye böyle düşünce geçti bilmiyorum öyle vicdan azabı çekiyorum ki nasıl anneyim ben cidden yavrumu çok seviyorum ama neden öyle bir an aklıma öyle geldi ki anlamıyorum daha sonra eşim annesine anne odadan çık dedi evi terketti gitti psikolojim o an okdr kötüydü ki sonra bebeğime sarıldım ama öyle bir düşünce düşünmek okdr kötü ki ya yapsaydım sinirden bana yardımcı olun lütfen lütfen 😪 linclemeyin beni