Asyaveannesi04 Ee011 sakın sıfıra vurmayın aynı oluyor, bizde ecowell kullanıyoruz memnunuz kızım daha 18 aylık güzel saçı var
qwerty2 Ee011 yaşı küçük olsaydı sıfıra vurmayı düşünebilirdiniz de 2 yaş çocuk bence sıfıra vurulmaz. Psikolojisi bozulur. Tatlı badem yağı, biberiye yağı işe yarıyor deniliyor ama bebekte kullanılır mı bilemedim.
Ee011 Aycnnnn 1 kutu kullandım tatlı badem yağı aldım ama aman aman uzamadı öyle sıfıra vurunca daha güçlü daha hızlı uzar diyolsr da
Ee011 Asyaveannesi04 siz denediniz mi eşim erkek kuaförü daha güçlü daha sık çıkar diye mesela oğlumun saçları çok güzeldi normal traş etti daha kalın gür çıktı sonrası
Asyaveannesi04 Ee011 Ablam küçük kızını yaptı hiç de bir fark olmadı ne sıklaşma ne saçta kalınlaşma, yine geç uzadı çocuk bir sene saçsız geçirdi 🤦🏻♀️
Mira-mommy Ben ecowell şampuan 2 kutu kullandım bizde bir etkisi olmadı daha sonra 18 aylıkken falan Farmasi bebek şampuanı aldım muhteşem işe yaradı asla öyle umut ederek veya tavsiye üzerine falan almamıştım temiz içerik diye rastgele almıştım ama çok fark etti
Alyehus D vitaminine baktırdınız mı hiç eksikliği geç saç uzamasına neden oluyormuş. Bizim değerimiz en üst değer çıktı mesela damlayı kesti doktorumuz. Saçları çok çabuk uzar, şuan belinde 21 aylık 😌
Ee011 Asyaveannesi04 oğlumun saçlarını da 2 yaşında kestik ama sıfır a vurmadık gayet kalın gür çıktı önceki saçları çok güzel olmasına rağmen tüy gibiymiş bilemedim kışa doğru sıfıra mı vursak
Ee011 Sincappp şuan 2 yaşında ama zaten aman aman uzun değil ne yapsam bilemedim kışa doğru düşünüyorum dışarı pek çıkmayız diye