Mom0008 Mavsnz06 2 bucuk yaşında Kırmızı balık,tayo,elma kurdu,baby finger, bi kaç tane daha vardı yeni yeni söylemeye başladı
Nezzz_ Mavsnz06 Kırmızı balık ,Gezegenler şarkısını söylüyor, otobüsün tekerleği vs.vs. ,hemen hemen hepsini Söylüyor 🥰🤍ben söylediğimde eşlik eder devamına oyun oynarken kendi başına, arka fonda açarım ezberledi tam 2 yaş değiliz bu arada 2 buçuk yaşında😍
Zlm Mavsnz06 mini mini bir kuş, anne karnım acikti, karmela sepeti, baby şark, kalbim kırıldı, otobüsün tekerleği dönüyor, coco melonda tanışma şarkısı var onu, brikac şarkı daha vardı ama hatırlayamadım
Ikicocukbiranne Mavsnz06 2 yaşındayken mini mini bir kuş öğretmiştim söylüyordu, benimmiş annemmm kujumm canım anneemmm diye şarkı söylüyordu 😄
Berilsmom13 Mavsnz06 21 aylığız ceviz adam kırmızı balık aram sam sam bakkal amca bunları söylemeye çalışıp hareketlerini yapıyor
Mugerrr Mavsnz06 kutu kutu pense, portakalı soydum başucuma koydum, patates adam, o piti piti ama sonunu sadece, annesi onu çok çok severmiş babası onu çok çok severmiş ☺️