dgn-adl1 Alparslan98 metsil kullandık bence faydasını gördük ama doktorumuz bırak bence bi etkisi yok dedi 2 gün kullanıp 1 gün bıraktık şimdi tamamen bıraktık gerçekten de kullanmakla kullanmamak arasında fayda görmedim gibi 🤷🏻♀️
Cerence jelybon kullanmaya başlayınca hemen etki etmiş miydi acaba? Benim bebeğim 3 4 kere günde kaka yapıyordu ama gaz sancısı çok çekiyordu ben de nurse harveyse başladım şimdi Bi kere kaka yaptı gaz da yapmıyor ve sıkışıyor. Faydasını hemen göstermesi gerekmez mi yoksa Bi kaç gün sonra mı başlar etkisi? evva17_ 1pekmom_ Aybarsmom_ Mine16 amines Didos_Ayla Beyazannee Anne0312 Nazo273
Durusmom23 Alparslan98 ben de ilk şişe sab simplexi kullandıktan sonra pahalı diye uygun fiyatlı bişey almıştım, sonra kızım acıdan kıvranmaya başlayınca parasını falan boşver dedim hemen nöbetçi eczaneden sab simplex aldırdım eşime tekrardan
Cpera Busrkrkc zinco damlayi nasıl kullanıyorsunuz bende bir haftadir kullanıyorum ama.fayda göremiyorum nasıl kaç damla veriyorsunuz bnm kızım vok gazlı sürekli ıkınıyor sürekli kaka yapsa bile.ikinmaya devam
nazli-06 Alparslan98 eger sab smpleks ıse yaradıysa degıstırmeyın, bızde metsıl ıse yaramamıstı sonra sab smpleks almıştık neysekı işe yaramıstı
nhlhmz11 Alparslan98 bende ilk Şub simplex kullandım sonra metsile geçiş yaptım şimdi de bıraktık damalayi :)
Hilal9 Kesinlikle sab simplex gazdan ilk çocugumu öldü zannettik hastaneye kaldırmıştık düşün yani ne durumdaydı herkese tavsiye ediyorum şimdi kızımada onu alıcam pahalıysa pahalı yemez içmez alırız napim
Bedis- motherisbackk İkisini beraber kullanımda bi zararı yok mu acaba bende de var ama ben sadece bioga yı kullanıyorum ama evde de simplex var ikisini nasıl kullanıyorsunuz
motherisbackk Bedis- biogaia gaz damlası değil probiyotik ki. Ben sabah akşam 15 damla sab simplex akşam bi kere 5 damla biogaia kullanıyorumm
Durudenizim Cpera kızınız kaç aylık benimki de kaka yapsa da sürekli ıkınıyor hiç nit gaz damlası işe yaramadı piyasadaki bütün damlalar faydasız kaldı alerji testine götüreceğim bir de
Cpera 23Erkncikus zinco damlayi nasıl kullanıyorsunuz bende bir haftadir kullanıyorum ama.fayda göremiyorum nasıl kaç damla veriyorsunuz bnm kızım vok gazlı sürekli ıkınıyor sürekli kaka yapsa bile.ikinmaya devam
Tpr5552- Cpera benim de aynı durum sürekli ıkıniyor ağlıyor helede sabahları çok oluyor kaka yapıyor ama çok kınıyor alt gaz çok sıkıntılı
Asel_suna Alparslan98 ben biogia ve metsili birlikte kullanınca fayda görmüştüm bir de ayağını sıcak tutunca rahat uyuyordu yoksa ne gecemiz ne gündüzüm wardı