Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benim kızımda prematüre küvez sürecimiz oldu
İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz can taneniz ile 🙏
Okuduğum kadarıyla maşallah sütünüz gelmiş her 2 saatte 1 20 şer dakika olacak şekilde iki göüsünüzüde sağın sütünüz devam etsin hangi şehirdesiniz imkanlar ne bilmiyorum bizim yaşadığımız ilde hastanede anne misafirhanesi vardı orda kaldım geceleri de hemşire çağırıyordu beslenmesini bakımını biz yapıyorduk anneler olarak
Süreç her bebekte farklı ilerler eğer ciğerleri gelişmişse solunumunda bi sorun yoksa kilo alımı iyi giderse çok fazla beklemezsiniz diye tahmin ediyorum
Bunun dışında Allah korusun enfeksiyon riski var ama doktorlar bunu da değerlendirir zaten
Uyuyamıyorum demişsiniz şuan bu da çok normal çünkü bebeğiniz henüz karnınızda olması gerekti siz de bebeğiniz de bu garip duyguyu bi süre yaşarsınız ama tavsiyem mümkün olduğunca kendinizi sakin tutup olabildiğince uyumanız
Geçmez gibi geliyor ama vakti gelince kucağınıza alıp eve geliyorsunuz ve o ilk geçeniz huzuru telaşı tarif edilemez her anın tadını çıkarmak için güzelce uyu dinlen güzel anne 🥰 şuan tek işin miniğini düşünerek ona süt sağmak olsun geri kalan herşey bekleyebilir 😍