Green7 Bebeğim 6buçuk aylık uyanınca anında emekleme pozisyonuna geçiyor hemde ağlamadan rastgele tıkırtısını duyup uyandım ya başına bişey gelseydi uyandığında ağlamaması da kötüymüş şimdi ya duymazsam diye uykuya dalamıyorum fikriniz varmı kızlar sizin bebişler nasıl uyanıyor ?
GunesPera Green7 Benimde 7Ay4Günlük, bu aralar uyanınca ses çıkarmadan yatağında oynuyor. Bende yatağının kenarları yüksek olmadığından düşme tehlikesinden korkuyorum. Park beşik alacağım bence sizde de işe yarar, tek başına içinden çıkamaz.
Kuzularinanasi Green7 yataktan dusme tehlikesi yoksa bisey olmaz.benim de bazen uyaniyor tikirtisini duyuyorum.yatak korumali ztn.tehlikeli bisey de yok yatagin icinde.odasi uzakta mi belki telsiz fln isinizi kolaylastirir.
Green7 pasaklisinkukuli bazen gündüzleri yere yatak yapıp yatırıyorum çok sıcak olıyor diye o zaman etrafına yastık diziyorum
Green7 GunesPera bende de park beşik var ama ev dubleks gündüz oturma odasında yere yatırıyorum yatak yapıp yastık dizmeme rağmen bende uyuyunca korkuyorum kafasını bi yere vurur flan diye ama anne vesveseleri bunlar sürekli bişey olucakmış hissiyatı ..
Green7 Dolores gece beşiğinde çok uyumuyor zaten yanımda yatırıyorum da gündüz onu sere serpe yere yatırıyorum o zaman uyanınca duymuyorum kaç gecedir de aşağıda yatıyoruz çatı katı sıcak diye hışırtı yapmıyor poposınu indiirp kaldırıyor uyku sersemi öylece duruyor😅 ağlasın istiyorum sanırım 🙈
Green7 Kuzularinanasi aynı odada yatıyoruz gece koynumda uyumak istiyor beşiğine alıştırmaya calsııyorım ama sürekli uyanıyor bende üşenip yanıma alıyorum