Beybisibeybisi Hic oje surmezdim hem saglikli degil hem de dinen uygun bulmuyorum ama nedense 3 4 haftadir eustum bir bataga elimde de cok yok.. 2 3 sevdigim renk var sizin onerdiginiz vazgecemediginiz bir renk var mi mesela ben de deneyeyim
hogwarts Beybisibeybisi bekarken sürekli oje sürerdim ama şimdi hiç sürmüyorum ev işi çocuk derken hemen çıkar diye 😏😏😏
35lavanta Beybisibeybisi Oldum olası en sevdiğim oje french çok bakımlı duruyor spor giysende uyuyor abiye giysende.. onun haricinde pastel tonlar seviyorum ya sadece rakı beyazsı sürerim ama tırnaklarımı güzel törpüleyip birzda uzattıysam bordo ojeyide çok severim
Babyalpymeetoo Flormar m23 Pastel chic Flormar JL55 Flormar 486 Pastel 229 Sephora L192 Note 02 Farmasi 08 Golden rose 81 Beaulis 710 Kiko ocean 01 Üşenmedim bir kaçını yazdım ojelerimden 😂
Beybisibeybisi Babyalpymeetoo ooo burda tam liste var ay bakicam hepsine asiri dustum bu ara renk de bilmiyorum zaten fiyatlari ucmus da 😪
Beybisibeybisi Babyalpymeetoo senin renkler cok iddaliymis hepsine baktim :)) chic i sayende kesfettim bu muymus hep goruyorum kizlarda hangi oje bu diye arıyordum bu sahane oldu :)))
-Eraymoms- Babyalpymeetoo üşenmeyip hepsine baktım benim için çok iyi oldu Sagol 😂🤣 bayıldım renklerinee
Beybisibeybisi 35lavanta bordo evet yakisana hem ruju hem ojesi super yakisiyor ben biraz sari tonluyum bana hic gitmiyor bordolar kirmizilar ama her kiyafete oluyorlar cok ozeniyorum :)))
35lavanta Beybisibeybisi French keisnlikle deneyin madem yenide başladınız sürmeye siz yapamasanız bile kuaförde sürdürün ozaman ne demek istediğimi anlayacaksınız 🤗
NariNariKiminYari 35lavanta frenchi makyaj süngeriyle de yapabilirsiniz streçle sarıyorum beyaz oje sürüp tırnağımın ucunu bastırıyorum frenchli oluyor çok da güzel oluyor
35lavanta NariNariKiminYari Ben kendim direk ojeyle yapıyorum başka yöntemleri beceremedim ama direk ojeyi sürüp yapıyorum hem daha rahat oluyor hemde elim alıştı yıllardır yaptığım için
NariNariKiminYari 35lavanta ben beceremiyorum çok makyaj süngeriyle çok kolay oluyor arkadaşta yeni başladığı için yazdım öneri olsun diye