Iki_pasa_annesi Kızlar yarın bebek görmeye gelecekler sadece benden kahve istediler ama evi nasıl temizleycem öğlene kadar tüyolar verin ya bebisim bugün biraz huysuzdu sadece yemek yapabildim
Uffsananebeslk Iki_pasa_annesi Evi temizlemeyle ugrasma bugunden biraz topla , wc temizle, bi süpürürsün
Uzaylizikiye Iki_pasa_annesi vllha cnm ben eşim sabah gitmeden 5 TE kalkıp zor bela yapıyorum 😴eşin gitmeden erken den kalk yavaş yavaş yap bebekle çok zor oluyo
marisback Iki_pasa_annesi Allah bağışlasın evi toparlayıp süpürsen bir de tuvalet banyo temizlesen yeter bence. Bebiş görmeye gelenler de çok bir şey beklemesinler 🙃
Iki_pasa_annesi Uffsananebeslk akşamdan haber vermeselerdi sabah verselerdi yine biraz toparlardım temizlerdim bazı odaları ewi ama akşam verince sadece toplayabilirm yatana kadar sabahta supurup silip toz alıyım bari olduğu kadar napalm
Iki_pasa_annesi marisback öyle tabi de içime sinmiyor benim ya bugün supuremedim evi sıkıntı yapıyorum kendime
Rez Iki_pasa_annesi bu akşam bebek uyurken evi bir toparlayın lavabo temiz olsun oturdukları oda da temiz olsun. Sabaha bir kek yapın kahve yanına çerez lokum derken tamamdır bence yaz ayı meyve de olur
Iki_pasa_annesi Rez kahve yanına dediğiniz olabilir dediğiniz gibi yapayım akşamdan wc yi filan temizleyim
Rez Iki_pasa_annesi hiç kasmayın Allah yardım ediyor bebeğiniz var sonuçta mükemmel olmak zorunda değilsiniz sakince halledersiniz inşallah
Mrvsmt2502 Iki_pasa_annesi benim bebeğim ufakken bi koluma bebeğimi dışarı bakacak şekilde alıyordum diğer elimle evi süpürüyordum bebeklerin süpürge sesi hoşuna gidiyor zaten çok uyudu kolumdayken. Lavaboları falan bu şekilde tek elle sürtüyordum.
sadekahve_bitter Iki_pasa_annesi yarısını akşamdan yatışını sabah yapın daha rahat edersiniz evi de düzenli tutarsanız daha kolay olur
Utkucan Iki_pasa_annesi şimdi şuan temizle hazırlığını yap fırtınada bir kek at ebede çerez çerez al biraz tamam sabahtan yetişmez yani