Ezzzzi AyEmRa AyEmRa kaşık mamada mı ? Biberon mamasında mı ? Kaşıktaysa eğer hipp tam tahıllıda yok zararlı hiç bir şey, çok kapalı vermeyin bence zaten ☺️ Tahıllar önemli diye ben onu veriyorum ama başka da girmedim paketli gıda işine ama biberon mamasındaysa tabi bilemiyorum 😞
Ezzzzi AyEmRa aaaaa çok çok şaşırdım , sma da var mı , sanki onda yok , ben ara ara onu kullanıyorum da
Ezzzzi AyEmRa araştırdım hızlıca , similacta yokmuş , hatta ben de artık vereceğimde onu vereceğim sayende ben de öğrenmiş oldım , istersen sen de similac dene
GunesSila Sma comfort ve optipro da yok . Ben comfort bulamıyorum zor buluyorum diye 2 gün bi. Hipp combiotic denedim ama yok Palm yağı onda da var korktum ve o yüzden sma comforttan devam ediyorum eczaneye söyledim getirecekler
Irmakmelegim Milena17 comfort gaz ve kabizlik önleyici mamadir berbgin bağırsaklarıni daha rahat gaz çıkartır kziimda 8 aylıktan beri kullniyrm 23 aylık suan hala kullniyrm
GunesSila Milena17 sma comfort içinde biogaia var daha gaz çıkışına elverişli Optiproda yok Optipro daha bulunan bir mama. Ben optirprosuna geçeyim dedim mesela ama benim bebeğimde kabız yaptı o yuzdenn mecbur comfort buluna kadar full devam edeceğiz ondan 🥲
Bushramila Irmakmelegim ben de hipp kullanıyorum iki gün golden goat mamasına geçtim ondan da sanki kızım rahat edemedi ondan değiştirmek istiyorum siz memnun musunuz? Affedersiniz bebeğiniz rahat rahat kaka yapabiliyor mu ?
AyEmRa MelindaMelisa Kısıtlamalar, ABD’nin en büyük bebek maması üreticilerinden Abbott Laboratories’in Similac marka mamayı, bazı bebeklerde bakteriyel enfeksiyona neden olduğu şikayetleri üzerine şubatta piyasadan çekmesi üzerine gelmişti.
MelindaMelisa AyEmRa Olabilir piyasada görmüştüm ama ne zamandı hatırlamıyorum.Aslında smilac sıvı mamasını beslenemeyen çocuklarda sık kullanılıyor
Irmakmelegim Bushramila yani şuan artık 2 yaşında olmak üzere 2 günde bir kakasını yapar genlde ek gida da yiyor 3 ana 1 ara öğün yer ama 7 8 aylıkken de kakasını yapardı comfort yararını çok gördüm bide kızım severek iciyo
Vfa34 AyEmRa golden goat baby goatta yok dogdugundan beri baby goat kullaniyorum temiz icerikli ve yerli üretim turkiyede üretiliyor
Bushramila Vfa34 günaydın, mamadan memnun musunuz? Ben kullanmaya başladım kızım 2 ay 16 günlük daha önce hipp kullanıyordum şimdi golden goata geçtim ama sanki affedersiniz kakasının kokusu çok kötü rengi de yeşil oldu. siz de öyle bir durum yaşadınız mı?
Vfa34 Bushramila hatirlamiyorum acikcasi ama keci sutlu oldugu icin sindirimi kolay hic kabizlik yaşamadık